Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Mark Ronson - Late Night Feelings


2235

Mark Ronson - Late Night Feelings

Световноизвестният продуцент, диджей и артист Марк Ронсън представи новия си - пети студиен, албум "Late Night Feelings" (RCA Records), който включва колаборации с редица звезди, сред които Miley Cyrus, Lykke Li, Angel Olsen, Yebba, Camila Cabello, King Princess и други.   Със седем награди "Грами", един приз "Оскар" и огромен актив от мегахитове, суперпродуцентът и майстор на "винтидж парти саунда" реши да разкрие меланхоличната страна на творческия си талант в новото издание. Ронсън описва проекта като "колекция от тъжни хитове", в която е дал израз на разпокъсаната си душа след развода му с френската актриса и модел Жозефин дьо ла Бом. Неслучайно гост музикантите в проекта са само жени, чрез които британецът "канализира болката и разочарованието" от раздялата. В интервю пред "Ню Йорк Таймс" той споделя: "Вероятно това ще е първият път, когато хората ще бъдат развълнувани да слушат целия албум вкъщи, а не да чакат конкретно парче на поредното парти". 
Пилотният сингъл от албума е достигналият до No. 1 в денс клуб чарта на "Билборд" - "Nothing Breaks Like А Heart" с участието на Майли Сайръс. Песента е с над 332 милиона стримийнга глобално и има над 100 милиона гледания. 
В подкрепа на "Late Night Feelings" Марк Ронсън организира специална серия от диджейски партита в клубове в Ню Йорк и Лондон под името "Club Heartbreak" ("Клубът на разбитите сърца"). "Late Night Feelings" е и първият албум в индустрията, който излезе едновременно в 5 формата на физически носител: CD, винил, аудиокасета, 8-пистова магнетофонна лента в лимитиран тираж и мини диск. Последните два формата се налични единствено в официалния уебсайт на артиста.
Новият албум на Марк Ронсън идва след триумфа на "Shallow" (от саундтрака на "A Star Is Born"), написана от Ронсън и Лейди Гага. Двамата бяха отличени с награди "Оскар", "Златен глобус" и "Грами" за създаването на песента. Името на Марк Ронсън стои в кредитите на някои от най-значимите поп албуми и записи през последните 15 години в музикалния бранш. Работата му като автор и продуцент в албумите на Ейми Уайнхаус "Back Тo Black" (включително автор на хита "Rehab") и "19" на Адел, го поставят в А отбора на световната музикална индустрия. Соловият му албум "Uptown Special" (2015), силно повлиян от соул и фънк музиката, изстреля пробивния водещ сингъл "Uptown Funk" с участието на Бруно Марс.   Хитът "Uptown Funk", композиран и продуциран от Ронсън, е една от най-успешните поп песни за всички времена с над 3.5 милиарда гледания в YouTube, 14 последователни седмици на No. 1 в "Билборд" и награда "Грами" за най-добър звукозапис на годината. Последните проекти на Марк като автор и продуцент са записи с хип-хоп звездата A$AP Rocky, рок бандата Vampire Weekend, саундтрака към касовия филм "Crazy Rich Asians" (2018 г.) и други.  У нас "Late Night Feelings" се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е наличен в онлайн магазина www.musicmall.bg на всички налични формати на физически носител – CD, винил и аудиокасета. Албумът е част и от всички дигитални платформи за даунлоуд и стрийминг.

Траклист


1. "Late Night Prelude" 
2. "Late Night Feelings" (feat. Lykke Li) 
3. "Find U Again" (feat. Camila Cabello) 
4. "Piece of Us" (feat. King Princess)
5. "Knock Knock Knock" (feat. YEBBA) 
6. "Don’t Leave Me Lonely" (feat. YEBBA) 
7. "When U Went Away" (feat. YEBBA) 
8. "Truth" (feat. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr) 
9. "Nothing Breaks Like A Heart" (feat. Miley Cyrus) 
10. "True Blue" (feat. Angel Olsen) 
11. "Why Hide" (feat. Diana Gordon) 
12. "2 AM" (feat. Lykke Li) 
13. "Spinning" (feat. Ilsey)

Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички