Стенли - Чужди тела


1627

Стенли - Чужди тела

"Чужди тела" е първият студиен проект на Станислав Сланев - Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди "Обсебен" (2002).

Албумът е създаден в продължение на година, а песните в него са реализирани в три различни държави – в студиа в София (България), Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Изданието включва 10 нови песни, всички композирани от Благослав Анастасов, фронтмен на популярната рок банда Hayes & Y, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментите са дело на Благо и Стенли, а за част от парчетата към тях се присъединява и музикантът Светлин Къслев. За текстовете вокалистът събира съзвездие от близки приятели – популярният поет Александър Петров ("Ранен сняг", "Манекен"), телевизионната водеща Наталия Симеонова ("Тамагочи", "Вън от мрака", "Счупено сърце"), актьорът и звезда от сериала "Откраднат живот" Дани Рашев ("Бягай от мен", "Откраднат спомен", "Там зад стената"), емблематичният Любо Киров ("Чужди тела") и съпругата на музиканта – актрисата и певица Людмила СланеваЛоко ("Разговори с нощта"). Продуцент е Станислав Сланев-Стенли.

"Когато започвах работата по този албум, непрекъснато ме питаха какъв стил ще бъде. Никога не мисля за това, когато създавам музика. Разбира се, при мен в основата е рок музиката, но тя има много разклонения и някъде там е моето място. Нямам жанрово обединение, но знам, че дори и песните да звучат разностилно, пеенето ми ги обединява. Естествено без прекрасните композиции, които Благо написа, всичко това нямаше да се случи. В началото бях леко резервиран, но още при първите демоверсии разбрах, че нещата ще се получат. След това със Светльо Къслев работехме почти всеки ден в студиото му, детайл по детайл - казва знаковият  изпълнител за албума и добавя -  През цялото време имаше един човек, който беше до мен - Любо Киров. Той ми даваше импулс, помогна за много от текстовете, така че да звучат. Впоследствие написа и текста към пилотния сингъл. Любо е основен "виновник" този албум да е реалност, за което му благодаря".

"Чужди тела" е издаден от "Вирджиния Рекърдс" и е наличен на CD в онлайн магазина MusicMall.bg: https://bit.ly/33PdlQY и в дигиталните платформи тук: https://orcd.co/chujditelaalbum

Траклист


1.       Бягай от мен
2.       Ранен сняг            
3.       Чужди тела            
4.       Тамагочи              
5.       Вън от мрака         
6.       Откраднат спомен  
7.       Счупено сърце       
8.       Там зад стената     
9.       Манекен                
10.     Разговори с нощта  
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички