Тита - Аз съм Тита


2007

Тита - Аз съм Тита

Дългоочакваният дебют на Тита "Аз съм Тита", продуциран от Любо Киров, се появи в каталога на Adamand Records.

 "Този албум е направен с много любов и отдаденост. Това съм аз, Христина", споделя развълнувано Тита. "На много хора съм казвал да пеят, но те не са Тита", категоричен е Любо Киров, който е един от най-големите идоли на изпълнителката.

Изпълнителен музикален продуцент на "Аз съм Тита" е Боян Христов, автор на мощната поп балада "Първият човек", пилотен сингъл от проекта, както и на още няколко трака. Парчето огласи изданието точно три години след премиерата на "Вуду кукла" в дует с Криско. Емоционалната балада зададе съвсем нова артистична посока за Тита, която е първият артист на Adamand. Музикален продуцент на песента и целия албум, който съдържа общо 10 парчета, е Любо Киров. Автор на музиката и аранжимента е Боян Христов, а Валери Милев е режисьор на видеото, което може да гледате в канала на Facing The Sun в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=DntDuDVLl3o.

В "Първият човек" певицата не се страхува да се потопи в дълбокото и да извади оттам нежното момиче и неговите съкровени тайни. След три години на върха на клубната сцена, над 300 лайв изпълнения, над 110 милиона гледания на клипове и над 400 хиляди последователи в Инстаграм, днес Тита продължава да се развива. Сингълът показва вокалното и личното ѝ израстване, но и провокира феновете с важни послания за света, в който живеем. В дигиталната ера общуваме по-динамично отвсякога, но и твърде лесно се раняваме, съдейки прибързано един за друг. А ако дадеш шанс, някой може да ти промени света и да стане първият човек, с когото "искам да избягам". Затова опознай, преди да съдиш. Втори видеосингъл е "Минимумът" - денс химн, дело на Symphonics и Бобо, който е автор на текста.
   
Като автор на музика и текстове в диска, съдържащ 10 трака, се заявява и самата Тита. Проектът съдържа и завладяващото парче на испански "Besame", както и прелюбопитен кавър на "Летим", едно от най-знаковите и красиви парчета на Любо. За смесването и мастеринга на продукцията се е погрижил Димитър ГанчевМайт, а китарите са записани от Ангел Дюлгеров.

"Всички искат да се докоснат до Тита, но всъщност никой не познава Христина. Аз съм момичето от малкия град, което не се страхува да има големи мечти - не крие певицата - Зад моите най-смели музикални мечти застанаха NESCAFÉ® 3in1 и с тяхното горещо вдъхновение създадохме един необикновено личен и много силен албум. Албум, който ще изненада и най-големите ми фенове, и най-големите ми критици. В него съм и дива, и нежна, и силна, и ранима. Каквито всъщност сме всички, когато успеем да се опознаем, преди прибързано да съдим един за друг. В албума има песни, на които ще танцувате до сутринта, но и такива, за които ще ви трябват кърпички. Чуйте го и сами решете коя е истинската Тита. Благодаря на всички, които повярваха в мен!".

Христина ХристоваТита е родена в Силистра. Съвсем малка става част от детска вокална група в родния си град, а само на 15 е най-младият участник, избран за финалите на X-Factor България. През 2016 година Криско решава да я продуцира в своя нов лейбъл "Адаманд" и двамата реализират хит сингъла "Вуду кукла". Следват още много записи, тотални хитове като "Късай" и "Антилопа", клипове, концерти, номинации, награди, турнета в страната и САЩ. През 2019 стига до финал и в "Като две капки вода", където смайва публиката не само с вокални способности, но и с лични качества.

Траклист


1. Първият човек
2. Минимум
3. Любов
4. Besame
5. Нищо лично
6. Един към друг вървим
7. Момиче проблем
8. Напред
9. Къде си
10. Летим
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички