Ella Henderson - Glorious (ЕР)


2046

Ella Henderson - Glorious (ЕР)

Първи солов материал на мутлиплатинената Ella Henderson от дебютния ѝ № 1 албум в Обединеното кралство "Chapter One" (2014).  "Glorious" (слушайте го тук) на номинирана за награда BRIT изпълнителка е първото ѝ издание в каталога на нейния нов лейбъл Major Toms/Asylum, с който подписа чрез повелителите на електрониката Rudimental, пътувайки с групата на турне за 18 месеца като техен вокалист на живо.  Заглавната песен е душевен и вдъхновяващ запис за възприемане и уважаване на нашите недостатъци. Тя е доказателство за безпогрешния глас на Ella, нейното смело композиране на песни, а изкусното темпо помага за сполучливата интерпретация на проблемите от несигурността, телесния образ и мимолетната природа на младостта. "Да напиша "Glorious" беше прочистващ ума момент за мен, той представлява първият път, в който истински започвам да уважавам всичко, с което свикнах да живея в страх. Да се научиш да приемаш и обичаш себе си такъв, какъвто си, може да бъде трудно в тези дни и на тези години. "Glorious" отстоява всичко, което трябва да чувстваме към себе си – силни и горди", споделя вокалистката. Дълбоко личният проект на Ella е композиран и записан в Лондон и Лос Анджелис. Четирите трака са за пътешествието ѝ към приемане на себе си. Те рефлектират върху много личните събития от живота, докато подчертават разпознаваемия ѝ глас, който я изстреля сред глобалните звезди едва 18-годишна.
В записа освен "Glorious" и "Young" са деликатната пиано-балада "Hold On Me" и ар-ен-би сингълът "Friends". Ella Henderson има над 11 милиона стрийма с "‘This Is Real", колаборацията с хитмейкъра Jax Jones, която присъства в звездния му албум "Snacks (Supersize)". Певицата обедини талант с покоряващия класации продуцент Sigala за парчето "We Got Love", което е композирано в сътрудничество с колежката ѝ Anne-Marie. Появявайки се на сцената през 2014-та, едва 18-годишна Ella Henderson постигна международен  успех с дебютния си сингъл "Ghost", сътворен в съавторство с Ryan Tedder. Той се превърна в най-бързо продавания дебютен сингъл от който и да е британски артист за 2014 г. с тираж 2,5 милиона копия по света. През същата година първият диск на Ella "Chapter One" с участието на Salaam Remi, Babyface, Steve Mac и TMS, ѝ донесе първи сертификат за платинен албум, превръщайки я в един от само тримата английски артисти, достигнали това отличие през 2014 г.

Уважаван изпълнител, през 2015-та Henderson получи две престижни британски номинации за награди - Best British Female и Best British Single, завършвайки годината със забележително разпродадено турне на Острова, сред което изява в London’s Shepherd’s Bush Empire.  Факт, който не може да се пропусне, е участието на вокалистката в турнетата на That, Rudimental и James Arthur, а и нейни хитови колаборации със звездите DJ Kygo и Sigma

Траклист


Glorious
 
Young 
 
Hold On Me 
 
Friends 
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички