Green Day - Father Of All…


4633

Green Day - Father Of All…

"Green Day влязоха през вратата, както винаги, ръмжащи в последното си издание "Father Of All..." Духът на пънка продължава да живее у бандата"- AP

"Най-добрите и младежки песни на Green Day от години. Триото звучи обновено, по-скоро като гладни новобранци, заклеймяващи своето"– Pitchfork

"Албумът разбива"– Snoop Dogg

Американската група Green Day, петорна носителка на "Грами", издаде своя тринайсти студиен албум "Father Of All (Motherfuckers)" в каталога на Reprise/Warner Records. Дискът дебютира директно под № 1 в класацията за албуми на Великобритния и Top Rock Albums на Billboard, зае 4-а позиция в Billboard 200 и оглави чартовете на Австралия и Швеция. Заглавният сингъл стана водещо парче в Tоп Файв в "Алтърнатив и рок рейдио". "Father Оf All Motherfuckers" е десетият проект на калифорнийците в американския Тоp Тen и петият No. 1 на групата, който скочи на върха на класацията Billboard за всякакъв тип Rock Airplay.

"Father Of All…" бе анонсиран от синглите "Fire, Ready, Aim", "Meet Me Оn Тhe Roof" (с участието на Gaten Matarazzo от Stranger Things), "Oh Yeah!" и заглавното парче, което с 50 милиона глобални стрийма достигна Top 10 в Alternative Аnd Active Rock, като се превърна в най-добавяния трак и в двата формата за две последователни седмици в над 150 станции.

Триото започна телевизионната си доминация в The Ellen DeGeneres Show и бе домакин на iHeartRadio по случай издаването на албума в iHeartRadio Theater в Лос Анджелис. Събитието включи интимнa сесия с въпроси и отговори с водещи личности от ефира на iHeartRadio, Harms, и ексклузивен гиг с песни от новия проект. Продължавайки монументална серия по промоцията, бандата взе участие на живо в Good Morning America по случай наградите "Оскар" в Лос Анджелис, появи се и на сцената на The Late Late Show With James Corden.

За Green Day:

Entertainment Weekly нарече Green Day "Най-влиятелната банда на тяхното поколение". "Green Day са вдъхновили толкова много млади банди да стартират, колкото никой друг артист от този жанр и това изглежда не се променя", написа Rolling Stone. Формирана в Бъркли, Калифорния, през 1986 година, групата е сред най-тиражните в света на всички времена с над 70 милиона глобално продадени записа и 10 милиарда общо аудио-визуални стрийма. Пробивният дебют "Dookie" (1994), който бе продаден в над 10 милиона копия (повече отколкото "Nevermind" на Нирвана) и придоби диамантен статус, популяризира и съживи мейнстрийм интереса в пънк рок жанра. Записът излъчи толкова много №1 сингли, колкото са достатъчни за цяла кариера. През 2004 г. Green Day издадоха рок операта "American Idiot", която привлече вниманието на нацията, продавайки повече от 7 милиона копия само в САЩ, и бе удостоена с "Грами" за Best Rock Album. От Mojo твърдят: "Вълнуващо! Типът запис, който задава нови параметри в това, на което е способна пънк рок-ен-рол група през 21 век". През 2010 г. адаптацията на сцена на "American Idiot" дебютира на Broadway, добре приета от критици и публика. Американците са въведени в Rock And Roll Hall Of Fame.   

Траклист


1. Father Оf All…

2. Fire, Ready, Aim

3. Oh Yeah!

4. Meet Me On The Roof

5. I Was A Teenage Teenager

6. Stab You In The Heart

7. Sugar Youth

8. Junkies Оn А High

9. Take Тhe Money And Crawl

10. Graffitia
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички