Ke$ha - High Road


6293

Ke$ha - High Road

Kesha издаде четвъртия си солов албум, озаглавен "High Road", и се завърна на трона си като лошото момиче на поп музиката.

Пленителният микс от оди за "обичай себе си" и "живей живота си на макс" е най-еклектичната колекция на номинираната за "Грами" поп изпълнителка до момента. Дискът зачеква темите за самосъзнанието, свободната любов, приятелството, разочарованието, копнежа за детството, и съчетава уязвимостта на Kesha, лудата ѝ енергия и чувството ѝ за хумор с модерни поп мелодии. Албумът говори за това как не трябва да приемаме живота прекалено сериозно, а за създаването му изпълнителката е събрала разнообразен списък от колаборатори/автори/продуценти, включително John Hill, Dan Reynolds, Stuart Crichton, Jeff Bhasker, Drew Pearson, Brian Wilson, Sturgill Simpson, Nate Ruess, Justin Tranter, Stint, Wrabel и Pebe Seber, с които да сбъдне мечтата си за нов успешен етап от своята кариера.

Емоционалният и стилистично издържан проект, комбиниращ поп, рап, фолклорни мотиви и денс,  бе анонсиран с невероятното изпълнение на Kesha на песента "Resentment" във вечерното шоу на James Corder.

"High Road" успя да се хареса на критиците. Stereogum коментира, че "албумът образува перфектен баланс между уязвимостта и бунта, с който Kesha изгради името си", The Independent го определи като "зряло и непокорно възвръщане към светлината", а MTV заяви, че музиката ѝ "отново ще вдъхнови всичките ѝ фенове да пуснат животното в тях на свобода".

"High Road" е наличен за поръчки на физически носител в онлайн магазина MusicMall.bg.

Kesha във Фейсбук

Траклист


1.    Tonight

2.    My Own Dance

3.    Raising Hell (feat. Big Freedia)

4.    High Road

5.    Shadow

6.    Honey

7.    Cowboy Blues

8.    Resentment (feat. Sturgill Simpson, Brian Wilson and Wrabel)

9.    Little Bit Of Love

10.   Birthday Suit

11.   Kinky (feat. Ke$ha)

12.   Potato Song (Cuz I Want To)

13.   BFF (feat. Wrabel)

14.   Father Daughter Dance

15.   Chasing Thunder

16.   Summer
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички