Kiiara - lil kiiwi


6489

Kiiara - lil kiiwi

След като избухна на сцената преди пет години, звукозаписният артист на Atlantic Records, Kiiara (Кияра), издаде дългоочаквания дебют "lil kiiwi".

"С този албум искам да отведа феновете в света на lil kiiwi - споделя Kiiara - lil kiiwi бях в началото на кариерата си. Кралицата на безразличието и лошите решения. През това време не мислех преди да кажа или направя нещо. Бях непредсказуема и безразсъдна. Отне ми няколко години да осъзная и разбера тази моя страна, която завинаги ще остане част от мен. Сега съм готова да споделя дебютния си албум с феновете си и да ги пусна в този свят… Светът на lil kiiwi".

В проекта е и колаборацията на принцесата на чоп попа с рап суперзвезата звездата blackbear  "So Sick", както и шест чисто нови парчета, сред които наскоро издадените сингли "I Still Do", "Never Let You" и "Numb" (feat. DeathbyRomy & PVRIS), а и предишните хитове "Gold", "Whippin" (feat. Felix Snow) и "Feels". "So Sick" е игрива песен за връзката ми с blackbear през 2016 година - пояснява Kiiara - Излизахме за кратко и песента е поглед към това време. Останахме приятели, въпреки че бях блокирана за 2 години lolll. Bear е невероятно талантлив и наистина съживи тази песен".

С "lil kiiwi" Kiiara напълно приема инстинктите си във всяка стъпка от процеса и улавя странната сложност на любовта. Пример за това е "So Sick" (feat.blackbear) -  дръзка, но лека приказка за токсичен романс. "Не бяхме говорили от много време, но той се свърза с мен и каза, че с удоволствие ще се включи. Оказа се игрива, драматична песен", коментира изпълнителката.

През лятото тя пусна официалното видео към "I Still Do", което представи света на Lil Kiiwi и Kiiara в ранните моменти на кариерата ѝ. В кадрите ретроспекции на Lil Kiiwi се преплитат със сегашния живот на Kiiara. "Не е алтерего - усмихва се певицата - Това е моя страна, която винаги ще бъде там, въпреки че сега се справям по-добре в управлението на емоциите си. Научих много по трудния начин и сега искам да заведа хората в моя свят, за да могат да го разберат малко по-добре. И ако има хора, които се припознават в нещата, през които съм минала, надявам се тези песни да ги накарат да се чувстват по-малко сами. Да им помогнат по същия начин".

Премиерата на дългосвирещия проект се състоя насред еуфорията, която предивзикаха наскоро издадените сингли "I Still Do", "Numb" (feat. DeathbyRomy & PVRIS) и "Never Let You". Когато се появи "I Still Do", от аRefinery 29 окуражиха своите читатели да "изтанцуват чувствата си" на това изпълнение. Според MTV, тракът е "заразителен летен хит, богат на закачливи вокали". "Never Let You" бе похвалена от Idolator и UPROXX, които включиха песента в техния Best New Pop Music обзор и заявиха: "Kiiara се позиционира като силен автор на песни".

За повече новини и допълнителна информация посетете https://www.kiiara.com.

Зa Kiiara:

Невероятно 5-годишно пътешествие доведе Kiiara до себеоткриването. С мигване на едното око тя стигна от качване на музика в юношеските си години в Илинойс до мултиплатинена поп слава. През 2015 година изпълнителката тихо омагьоса слушателите с безкомпромисна деконструкция на поп музиката. Три пъти платиненият ѝ сингъл "Gold" влезе в Top 5 на класацията Billboard Top Pop Songs и в Top 15 на Hot 100, събирайки над 700 милиона стрийма. Той отъпка пътя за краткия албум "low kii savage", а Kiiara напълно разпродаде първото си заглавно турне, качи се на сцената на Lollapalooza и направи своя телевизионен дебют в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Освен това, тя получи похвали от Variety, Rolling Stone, Paper, Idolator и други. В допълнение на издаването на любими на феновете парчета като "Whippin" (feat. Felix Snow), "Messy" и "Feels", певицата се превърна в търсен колаборатор. Нейните разпознаваеми вокали звучат в саундтрака към Bright с "Darkside" от Ty Dolla $ign и Future, "Complicated" (Dimitri Vegas & Like Mike vs David Guetta), "Be Somebody" на Steve Aoki и Nicky Romero, както и в златно сертифицирания хит "Heavy" от Linkin Park. Тя придружи любимата си банда на сцената няколко пъти и почете покойния фронтмен Chester Bennington, присъединявайки се към концертното събитие Linkin Park Аnd Friends: Celebrate Life In Honor Of Chester Bennington.

Kiiara в Instagram

Траклист


1. So Sick (feat. blackbear)
2. Feels
3. Brightside
4. Don’t Get Confused
5. Whippin (feat. Felix Snow)
6. I Still Do
7. Gold
8. Empty
9. Never Let You
10. Numb (feat. DeathbyRomy& PVRIS)
11. Accidental
12. Two Thumbs
13. Bad One
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички