Поли Генова - Твоя


6444

Поли Генова - Твоя

Цели две години работи Поли Генова по новия си албум "Твоя".

За него изпълнителката е заложила на екип  от световноизвестни професионалисти. Дискът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и последните ѝ хитове  "How We End Up" и "Last Night". Феновете на хубавата българска музика имат възможност да се насладят и на дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и чуждестранни гости.

"Този албум е моя сбъдната мечта. В тази невъзможна ситуация, в която се намираме, е истинско щастие да можеш да реализираш проект като този. Благодаря на всички професионалисти, с които създадохме   толкова   качествен   продукт. "Твоя" е моят подарък към всички, които харесват и слушат музиката ми и непрекъснато изразяват своята подкрепа и любов към мен. Надявам се, че в този албум всеки ще открие по нещо за себе си", коментира Поли Генова.

Проектът беше официално представен на стилно събитие в столичния клуб "Ялта". Бляскавата  премиера беше уважена  от десетки  колеги и приятели на певицата, журналисти и лица от българския шоубизнес. Сред присъстващите, които минаха по червения килим, бяха Михаела Маринова, Прея, Рафи, журналистът Георги Милков и други. Неотлъчно до Поли през цялата вечер беше нейното семейство и едногодишният ѝ син Даниел.

По време на презентацията Генова изпълни парчето "How We End Up" заедно с китариста Васето Крумов и в съпровод на видеото и впечатляващата хореография към него. Както MySound.bg вече извести, тази пробивна песен е пилотният сингъл от "Твоя". Официалната му премиера се състоя в YouТube канала на вокалистката и всички музикални платформи чрез Warner Music. Това е първата песен на Поли след нейното майчинство.

Музиката на "How We End Up" е дело на naBBoo, с когото Поли си партнира за втори път след колаборацията им по хита "Perfect Love". naBBoo е изключително успешен композитор и  продуцент. Член е на журито на наградите "Грами" и е работил със световни звезди, сред които и Кайли Миноуг. Текстът на парчето е написан от талантливата Romy Dya, позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix. Тази, както и всички останали песни от новия албум на Поли, са част от световния каталог на Warner Music. "Мечтаех точно за такова завръщане! "How We End Up" е изключително силна песен, притежаваща невероятен потенциал не само за българския, но и за глобалния пазар. Създадена е от международен екип от професионалисти, които стоят зад успешни музикални проекти, заемащи челни позиции в европейски и световни класации. Това е моята ракета-носител, с която ще покорявам музикалния свят", не крие Поли Генова.

Видеото показва изпълнителката в страхотна форма и в нова светлина – като изключително добър танцьор. Клипът впечатлява с невероятна хореография, в която участват повече от 10 танцьори. Сред тях е и Лилия Димитрова, която в края на миналата година беше част от шоуто на Дуа Липа по време на Европейските музикални награди на MTV. Лилия живее в Испания, но използва краткото време, в което е в страната, за да се включи в кадрите към "How We End Up". Хореографията е дело на Милен Данков, който работи по клипа заедно с Поли в продължение на месеци. Режисьори на видеото са Евгени Тодоров и Атанас Генов.

Албумът "Твоя" може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.

Траклист


1. How We End Up

2. Perfect Love

3. Още

4. Г-н Президент

5. Слухове [Grafa]

6. Твоя

7. Jaffa [Barak Biton]

8. Интуиция [Maria Ilieva]

9. Mellow [feat. Nigrita]

10. You

11. Героите

12. Can U Remember Me

13. Слухове [Iskrata Remix]

14. Героите [Sasha Bom Remix]

15. Героите [Acoustic version]
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички