Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Sabrina Claudio - Christmas Blues


6413

Sabrina Claudio - Christmas Blues

"Намерението ми за създаването на коледен албум и това, че си угаждам с него, беше моят опит да запаля малка светлинка в невероятно тъмната година за толкова много хора, до колкото успея да стигна. Ако мога да донеса щастие, носталгия или спокойствие на някого с този албум, това е всичко, което искам. Също така много харесвам коледното време и коледната музика!" - Sabrina Claudio

Пуерториканско-кубинската изпълнителка Sabrina Claudio приветства сезона с издаването на "Christmas Blues".

Вдъхновен от любовта ѝ към празниците, албумът предлага три празнични класики и пет оригинални песни, които ще повдигнат духа ви и ще ви "завият с одеяло" край камината. Пилотен сингъл е "Warm December". The Weeknd и Alicia Keys гостуват в диска, който е чувствен саундтрак на празничния сезон с топлите серенади на Claudiо.

За Sabrina Claudio:

Sabrina Claudio привлече вниманието и на феновете, на и критиците, с късометражния си дебют "Confidently Lost", който пусна в Soundcloud през 2016 година. За по-малко от шест месеца тя тихомълком събра над 3 милиона слушания. Албумът бе издаден и комерсиално и се изкачи до No. 3 в класацията на iTunes R&B, задминат само от Khalid и The Weeknd. Това бе само началото за певицата и автор на песни, чиито емблематични вокали хипнотизират. Sabrina продължи с колекцията от 12 парчета "About Time". Проектът се изстреля на върха на класациите за ар-ен-би и продължи да затвърждава Claudio като колоритен артист.

Заради новата си музика Sabrina бе представена "Up Next" артист на Apple и направи националния си телевизионен дебют с привлекателно изпълнение в The Late Late Show with James Corden. Публиката видя жарките и красиви изпълнения на живо на Claudio на първото ѝ национално турне като главна подкрепа на 6LACK. Вокалистката бе включена във "Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack" с оригиналната песен "Cross Your Mind". Claudio е записвала с Khalid, BURNS, A$AP Rocky, Wale, Zayn и други.  

През 2018 година Sabrina издаде колекция от осем песни "No Rain, No Flowers" с емблематичните парчета "Numb" и "Messages From Her". При излизането ѝ Rolling Stone похвали проекта като "очарователен, възхитително стабилен" и "успокояващ балсам за всякакви тревоги". В подкрепа на албума изпълнителката обиколи страната с напълно разпродаденото си заглавно турне в Щатите, No Rain, No Flowers Tour. Тя взе участия в големите фестивали Coachella, Lollapalooza, Outside Lands, Life Is Beautiful и други.

Миналата година Sabrina пусна дългосвирещия диск "Truth Is", който е кулминацията в нейното 3-годишно пътуване от независим изпълнител и автор на песни до категоричен хедлайнър.

Sabrina Claudio в Instagram

Траклист


 I Just Melt
 The Christmas Song
 Christmas Blues (with The Weeknd)
 Oh Holy Night
 Winter Time (with Alicia Keys)
 Have Yourself A Merry Little Christmas
 Short Red Silk Lingerie
 Warm December
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички