Intelligent Music Project VI - The Creation


7208

Intelligent Music Project VI - The Creation

След големия успех на предишния албум на Intelligent Music Project "Life Motion", очакванията на рок феновете към шестия поред "The Creation" логично бяха много високи.

Новите 12 песни на супергрупата напълно ги оправдават. Те са посветени на творческите подходи, ключ към успеха в един смислен живот, по думите на българския бизнесмен, филантроп,  меценат и главен идеен двигател на формацията д-р Милен Врабевски. Дискът е резултат от химията и оригиналния стил от всички предходни пет проекта на колектива. Музикалното разнообразие и позитивните послания на всички изпълнения го превръщат в изключително интересен и атрактивен за слушане. Още повече, че в "The Creation" отново участват добре познати, световноизвестни изпълнители. За втори пореден албум част от проекта е острието на Rainbow, Vandenberg и Michael Schenker GroupРони Ромеро. На обложката блестят имената и на други двама велики вокалисти Джон Пейн (екс-Asia) и Карл Сентънс (Nazareth). Това е и третото поредно издание, в което се изявява и вокалистът на River Hounds Ричард Грисман.

И докато тези четирима невероятни изпълнители са добре познати на феновете на Intelligent Music Project, една огромна изненада дебне в "The Creation": ударните партии са записани от двама легендарни барабанисти – Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и Тод Сукерман (Styx).

В "The Creation" се разгръщат темите за страха, за вътрешните сигнали и гласове във всеки от нас, както и за техниките, които спомагат на човек да се справя с всекидневните предизвикателства. Д-р Врабевски описва някои от тях: "Подарете прегръдка на самите себе си. Не трябва да взимате живота толкова насериозно. Опитайте се да наблюдавате собственото си развитие отгоре. По този начин ще се превърнете в съпричастен свидетел на своето съществуване. Всяка болка трябва да бъде обгърната във вашата грижа, но не от името на човека, който е част от проблема, а с вниманието на обикновен свидетел. Така ще се превърнете в източник на баланс, обич и хармония за целия свят и за себе си включително".

Позитивните послания продължават и в следващите песни. В тях се обръща внимание на страха, който често ни застига. Съветът е да помним едно – светът е несправедлив, а ако не беше, може би изобщо нямаше да съществува. Всички тези послания, перфектното им съчетаване с вълнуващите прогресивни инструментали и мелодии, както и всички звезди, участващи в "The Creation", го нареждат в графата на меломаните "must have".

Дискът беше огласен от пилотния сингъл "I Know". В зрелищния видеоклип към него освен Рони Ромеро, се изявява и неговата красива годеница Корина Минда.

Освен Рони, Джон, Тод, Боби, Карл и Рич, в записите звучат едни от най-добрите български музиканти – Бисер Иванов (китара), Ивайло Звездомиров (бас), Васил Вутев (ударни) и Иво Стефанов (кийборд).

"The Creation" е записан, миксиран и мастериран от Иво Стефанов в Intelligent Music StudiosСофия, България.

12-те песни присъстват във всички музикални платформи, а диск може да бъде закупен освен от сайта на групата, така и от книжарници Orange и бензиностанции "Лукойл".

Какво разказаха звездите за "The Creation", вижте тук: https://www.youtube.com/watch?v=QKe6 _xjTgHQ&ab_channel=intelligentmusicrec

Както MySound.bg вече извести, албумът ще бъде представен в рамките на The Creation Tour 2021 в Пловдив, Варна, Бургас и София през май.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim: https://bit.ly/3bWU9q8

Траклист


1. A Sense Оf Progress
2. The Story
3. A Shelter
4. Listen
5. Your Thoughts
6. Sometimes
7. Back Тo Тhe Truth
8. Let It Go
9. A Sight
10.That Something
11.I Know
12.Serve
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички