Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

Миро - МироГлед


9157

Миро - МироГлед

"МироГлед" е дългоочакваният втори студиен албум на Мирослав Костадинов - Миро.

Следовникът на "Месия" - обявен първоначално като "ОМИРотворен", съдържа 13 песни, от които единствените познати са "Печат от моята душа" и "Очите". Записван в продължение на три години с вдъхновение, концентирано в Корфу, България, Англия и Северния полярен кръг, "МироГлед" е истинско поп събитие за родния музикален пазар. С медитативни, изповедни мелодии като "Печат от моята душа", "Огън" и "Очите", изданието е подходящ саундтрак за всеки, който иска да потегли на  пътешествие към себе си."Шест от 13-те песни са на различни честоти – записвани са на 432 херца, така наречената божествена честота, която доказано ни кара да се чувстваме по-спокойни. Това са "Луди", "Дъвки", "Очите"... Открийте останалите сами", прикани с усмивка Миро. "Сам" и "Нямаш време" той е посветил на любимата жена – съпругата му Ели, чийто бизнес в Лондон често ги разделя, но не разклаща чувството им за принадлежност един към друг.

Дискът, който е вдъхновен от пандемията, е стилово многообразен и цялостен като послание. "Музиката, която правя, е саундтракът на моя живот. Бог винаги ми е сочил пътя - споделя изпълнителят, който през последните години се уповава на вярата в трудни моменти и успя да пребори зависимостта си към алкохола, за която не се притеснява да говори публично. Той призна, че през 2019 г.  е успял да победи порока след дълга битка през годините. Оттогава той промени коренно начина си на живот, храни се здравословно и редовно практикува йога.

Певецът пусна навръх рождения си ден песента "Дъждът" и клипа към нея. Автор на музиката и аранжимента е Благослав Анастасов (Hayes & Y), а текстът е на самия Миро. Видеото е с концертни кадри от предпремиерното представяне на албума в Пловдив миналата година. 

Изненадващо за мнозина "МироГлед" е едва вторият индивидуален албум на Миро, който успешно развива солова кариера повече от 12 години.

Автор на обложката, дизайнер на носителя и диска е плакатистът Р. Боор.

"МироГлед" може да бъде закупен на сайта на изпълнителя - miro.bg, в избрани обекти в страната и се разпространява във всички търговски обекти със съответния лиценз.
 

Траклист


1. Очите
2. Сам ft ventsislavOFF
3. Време ft Момчил Косев
4. Луди
5. Дъвки ft Нина Николина
6. Печат от моята душа
7. Пепел
8. Сънища
9. Огън
10. Думите
11. Дъждът
12. Близо ft Момчил Косев
13. Мироглед ft Пробуждане

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички