Михаела Маринова - "До безкрай"


6976

Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай".  

"Ликувам от щастие. Този албум е всичко, за което съм мечтала и нищо от това, което съм си представяла, че ще ми се случи", споделя певицата, която с гласа си създава впечатляващи музикални преживявания. С талант, впечатляваща работоспособност и силен репертоар, Михаела безотказно се движи към статус на една от примадоните на българската поп музика. Новата студийна колекция на вокалистката съдържа 11 песни, сред които заглавната, хитът "Сериал", сингълът "Две съдби" и още 8 неиздавани парчета.

По продукцията на 6 от песните изпълнителката работи с Ангел Дюлгеров, а по 4 - с дългогодишния си колега и приятел Павел Николов (Pavell & Venci Venc‘). В албума има и песен, създадена заедно с един от най-успешните южнокорейски композитори и продуценти - Jin Suk Choi ("Отново при теб").

Михаела Маринова е съавтор на музиката и текста на всички тракове в изданието. Водещият сингъл от великолепната колекция е "Две съдби". По музика, текст и аранжимент на Михаела Маринова и китариста, цигулар и аранжор Ангел Дюлгеров, песента е емоционална поп балада с красиво послание, запомнящи се вокали и китарни рифове в изпълнение на Ангел. Освен във всички стрийминг платформи, "Две съдби" излезе и в YouTube с нежни и въздействащи кадри с участието на всички музиканти, с които певицата се изявява на сцена – Ангел Дюлгеров, Пламен Денчев, Радо Казасов и Евден Димитров. Креативната идея, реализирана от Иван Димитров Torexa, е на екипа на "Вирджиния Рекърдс", с който певицата върви напред вече 7 години.

Титулната за проекта песен също огласи неговата поява. Авторският тандем зад трака доказа себе си неведнъж. Павел Николов (Pavell & Venci Venc’), самата Михаела и Иво Добрев са създали парче, в което емоционално зареденият текст и запомнящата се леко меланхолична мелодия са в комбинация с безкомпромисен вокал и изненадващ китарен риф. "До безкрай" е поредната проверка, че аз и Павел пулсираме на една честота в музиката, не просто се разбираме един друг, а когато сме заедно успяваме да уловим емоцията и да я превърнем в поетичен текст и звучене. Вълшебни и различни са моментите, когато творим. Точно с нова наша песен стартирам и обратното броене до излизането на втория ми албум, чийто силует вече започва да се прояснява", сподели Михаела. Клипът към "До безкрай" е поверен на режисьора Стефан Маринов и оператора Петко Андонов от Buddubbaz Tape Company.

Продуцираният от "Вирджиния Рекърдс" албум излезе на CD и на винил.

@Facebook Михаела Маринова

Траклист


1. До безкрай
2. Струва ли си
3. Две съдби
4. Сериал
5. Такава любов
6. Белязан докрай
7. Само ти
8. Дай ми смисъл
9. Сладка грешка
10.Отново при теб
11.Вселена

Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички