Милица Гладнишка гостува на Михаил Йосифов секстет


Милица Гладнишка гостува на Михаил Йосифов секстет

6286

Две седмици след завръщането на Михаил Йосифов секстет от 64-о издание на кинофестивала в Кан, където, заедно с чаровните певици от СентиментълСуингърс (Sentimental Swingers ), добре раздвижиха в ритъма на суинга гостите в българския павилион на фестивала, Мишо и неговата банда ще се озоват в компанията на една не по-малко чаровна певица - Милица Гладнишка.

Съвместният им концерт е в Студио 5 от 22 часа довечера.
 
За гостите на популярния клуб това ще е втората среща с незабравимата Милица, която с помощта на Мишо Йосифов (тромпет), Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Димитър Димитров (барабани), ще подивее от радост, докато изпълнява известни джаз стандарти и още по-известни песни от анимационни филми, в аранжименти, написани специално за нея от Васко Спасов и Йосифов, обещават организаторите.

Милица е жизнерадостна, лъчезарна и пълна с добра енергия. Сцената винаги става по-усмихната, когато тя се качи на нея. Вокалистката се е превърнала в музикален синоним на радостта от живота, припомнят джаз меломани.

Михаил Йосифов секстет и Сентиментъл Суингърс бяха в Кан по покана на Националния филмов център. Концертът им в препълнения с български и чуждестранни гости български павилион на плажа беше ден след премиерата на новата продукция на Камен Калев – "Островът".

Билети - на касата в Студио 5, Билетен център, НДК, и онлайн на:

dwww.eventim.bg, www.ticketsbg.com, www.ticketstream.bg, www.ticketpro.bg

Още от Джаз/Блус


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички