Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Музикантите от N.O.H.A. правят сингъл с български инструменти


Музикантите от N.O.H.A. правят сингъл с български инструменти

4579

Първият концерт на N.O.H.A. от лятното турне на групата по българското Черноморие ще се състои в Двореца на културата и спорта във Варна утре вечер.

Часове преди срещата си с българските фенове на пресконференция в хотел "Модус" (Варна), музикантите споделиха, че още помнят първия си концерт в страната и определят българската публика като „уникална”.

„Феновете тук не могат да бъдат сравнени нито с испанската, нито с чешката или която и да е друга публика. Българите са по-отворени и познават парчетата ни по-добре, те знаят наизуст всичките ни хитове, не само прочутото “Tu Café”, сподели саксофонистът Филип Ноха.

След първото си посещение в страната в края на миналата година N.O.H.A. се влюбиха в родната публика и обещаха да се завърнат. По време на лятното си турне у нас групата ще представи за първи път парчета от дългоочаквания си нов албум, който трябва  да излезе на музикалния пазара в края 2009.

Както "MySound.bg" информира своевременно, българският съпорт на "Teren&N.O.H.A.onTour" ще е в ръцете на Dj Phoenix и устата на Скилър (Skiller) – най-известния бийтбоксер у нас. По време на престоя си Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас ще имат възможност да се запознаят и работят и с други родни музиканти. Ексцентриците от N.O.H.A. заявиха още, че искат да използват традиционни български инструменти в новите си парчета.

Концертите ще обхванат четири черноморски града като част от музикалните партита "Teren", организирани от "Feelme Сrew" с генералната подкрепата на "Nova TV", "NRJ" и "City TV".

"Feelme Crew" работят в сферата на киното, телевизията, рекламата  и организацията  на музикални събития. Основната цел на екипа е да държи високо летвата на доброто настоение.

"Feelme Crew" обединява мотивирани професионалисти в своята област, участвали в множество успешни проекти: филмови, телевизионни и музикални продукции

Билети за турнето се разпространяват в мрежите на "TICKETSTREAM" (www.ticketstream.bg) и "EVENTIM" (www.eventim.bg) в цялата страна.

"Teren&N.O.H.A.onTour" стартира във Варна на 29 юли и продължава на 30 юли в Несебър, на 31 юли в Созопол и приключва на 1 август с концерт в Лозенец.

За първият концерт във Варна цените на билетите на входа остават 30 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички