Васил Петров празнува Коледа с ексклузивен концерт и изложба на Любена Фокс


Васил Петров празнува Коледа с ексклузивен концерт и изложба на Любена Фокс

1635

Любимият глас на България - Васил Петров, и художничката Любена Фокс празнуват третия ден от Рождество Христово с ексклузивно събитие - концерт-изложба в арт-галерия "Анел" в столичния хотел "Анел" на 27 декември, съобщава "ВИП Комюникейшън".

Събитието е анонсирано в две части - от 18.00 ч. е откриването на изложбата на младата художничка, която рисува като старите майстори, а специалната коледна програма на изключителния певец ще започне в 19.00 ч.

Васил Петров ще представи най-любимите си коледни песни от американската, европейската и българската класика. За първи път на живо ще изпълни нови авторски коледни творби, както и песен по текст на Ангел Симеонов и музика на композитора Росалин Наков. Заедно с талантливите музиканти Мирослав Турийски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас) ще звучат "White Christmas", "Jingle Bells", "Ave Maria", “Hаve Yourself A Merry Little Christmas", "The Christmas Songs", "Winter Wonderland", "Рождество Христово" и други в обкръжението на брилянтните платна на Любена Фокс в класически реализъм – живопис. Картини, които изобразяват човешките емоции и използват предметната символика като изразно средство.

Празничната вечер ще представи специално приготвени кулинарни шедьоври от главния готвач на хотел "Анел" и висок клас вино от бутиковата изба 24/42 Estate Winery, чиито вина са отгледани в сърцето на Тракийската низина, съхранила традициите за направа на вино от древни времена. Там, край стария римски път Виа Милитарис, гроздето черпи история и зрее под нежните ласки на първите слънчеви лъчи, стелещи се над долината. Климатичните условия на района благоприятстват за създаването на богати, плътни, запомнящи се червени вина. Характерът на произведените в този район вина се определя от аромата и вкуса на червени дребни плодове, подправки и благоуханни треви.

По време на събитието ще бъдат представени и книгите на журналистката и PR Патриция Кирилова. Ще има презентация и на новия календар на агенция VIP Communication PR. На финала публиката ще има възможност да се включи в томбола и да получи куп награди.

Партньори на събитието са музей-галерия "Анел", VIP Communication PR Agency, 24/42 Estate Winery и NAO Design.Тел. за резервации: +359 2 911 99 00

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/339621697553858/?ref=newsfeed

Васил Петров издаде новата си песен "Зима" в сътрудничество с младите таланти на XS Artists Music SchoolАглея Канева, Валерия Стоянова и Сара Пейчева. Мелодията изпълва сетивата с мекотата в гласа на вокалиста и с усещането за близост и нежност, които са негов музикален почерк. Нежна балада, която се разгръща в суинг и чуваме в тригласие свежите гласове на Аглея, Валерия и Сара. С тази песен българският Франк Синатра не само дава разнообразие с този нестандартен подход, но и прави празника да звучи вечен – неизменно магичен, приютяващ и изпълнен със смисъл. Песен, която носи усещане за любов, с дълбоко чувство на благодарност и нежност, от която бликва радост с раждането на Твореца.

.

Стиховете са на Архимандрит Серафим (Алексиев), а музиката и аранжимента към песента са на Васил Петров. На китара е Стойчо Стоянов, постпродукцията на аудиото е направена от Стойчо Стоянов, XS Artists Music School. Продуцент е Маргарита Тошева. Реализацията е осъществена с подкрепата на националния фонд "Култура" по програмата "Музикални инициативи".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички