Финалният концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя сърцата на многохилядната публика в София


Финалният концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя сърцата на многохилядната публика в София

2139

Финалният концерт в София, част от вълнуващото лятно турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, разтърси стеклата се в сърцето на столицата многохилядна публика.

Неблагоприятните прогнози за съботния ден не успяха да попречат на най-верните фенове да се съберат на площад "Княз Александър I Батенберг", за да видят и чуят на живо своите любими изпълнители. В крайна сметка времето бе на тяхна страна и те се насладиха на най-хитовите изпълнения на своите идоли в продължение на 4 часа.

За нестихващото добро настроение в съботната вечер се погрижиха някои от най-актуалните и обичани български изпълнители. Грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 бе даден в 18.00 ч. от DJ Mascota, който селектира и миксира най-добрите тракове за последните години, за да предостави най-зареждащото начало на многохилядната публика. Mc Mickey и балет Nova допринесоха за незабравимото откриване на финалния концерт, а първото изпълнение за вечерта бе на изгряващата звезда Deni. След него на сцената се качи представителката ни от "Евровизия" 2021, с най-нежния и завладяващ глас, Victoria. Трети на сцената бяха момчетата на "айляка" RDMK, които повдигнаха настроението на меломаните и още в самото начало дадоха заявка, че това ще бъде сред най-незабравимите концерти за това лято.

Нежната Михаела Маринова остави без дъх феновете със завладяващите изпълнения на най-големите си хитове. След нея на сцената се качиха "момчетата с чашите" – Billy Hlapeto и D3MО, които успяха да предадат неизчерпаемата си енергия и добро настроение на събралите се столичани.

Специалните гост изпълнители на тазгодишното турне, рапърите от Северна Македония - 2Bona, успяха за пореден път да превземат най-голямата българска сцена с тоталните си хитове, а под звуците на техните песни, вечерта стана изключително паметна за млада двойка от публиката, която се сгоди. Финалният концерт продължи своята програма с изключителната Dara Ekimova, която нажежи обстановката на площад "Княз Александър I Батенберг" до червено с оригинална хореография и завладяващи изпълнения. След нея микрофонът бе в ръцете на най-очакваните изпълнители за вечерта, покорителите на всички класации, рапърите V:RGO и EMIL TRF. Завладяващото дуо спечели неуморната публика, която знаеше наизуст всяко едно тяхно парче. Те поднесоха и първата изненада за вечерта - V:RGO покани на сцената талантливата Mishell, за да изпълнят общия си проект "Все едно".

Благодарение на българските латино крале Torino & Pashata, гласовете на екзалтираните фенове отекваха из целия център на София. Те подариха на публиката и втората изненада за вечерта – след като изпълниха най-големите си хитове, запяха и българския национален химн. Без колебание, многохилядната публика ги последва и довърши изпълнението в един глас. Веднага след това огнената Dara покори най-голямата сцена на открито, като изпълни за столичани най-хитовите си парчета, а след това покани на сцената V:RGO, за да изпеят заедно общия си проект "Sosa Maje", който само преди няколко години завладя музикалното пространство.

Площадът се изпълни с хиляди светлини и още по-добро настроение, след като на сцената се качиха отново 2Bona, V:RGO и EMIL TRF, за да изпълнят безспорния хит на лятото "Paralia". По създадената тази година традиция, последен на сцената се качи Криско, който успя да предизвика столичани, които дори след 4-часовия концерт доказаха, че имат още сили и не изпуснаха нито една дума от всяка една негова песен. Ветеранът на турнето Криско изпълни общия си проект с V:RGO и EMIL TRF "Мамули", а след това покани отново на сцената специалните гости от Северна Македония 2Bona, които за последен път дадоха "Зелена светлина" на грандиозния концерт на лятото. Изпълнението им бе придружено от пищна заря, многобройни скандирания и много добро настроение.

Много игри, изненади и вълнуващи награди очакваха всички нетърпеливи фенове часове преди вълнуващия старт на концерта. Активностите за подранилите столичани стартираха с игра на Lip Sync в компанията на талантливия Dеni. Малко по-късно Torino & Pashata успяха да докажат на софиянци своите умения на джага, а Dara Ekimova показа истински спортен дух и предостави незабравими емоции на своите фенове в игра на дженга. Makeover зоната бе завладяна от YouTube звездата Стефи, а Емил Конрад преобърна представите на тийнейджърите за рециклирането чрез игра на Basket Bottle. През целия следобед развълнуваните меломани имаха възможност да се освежат с новата Coca-Cola Original Taste 300 мл в компактна 100% рецуклируема PET опаковка. Целият следобед бе изпълнен и с непрестанните включвания на живо в ефира на The Voice Radio & TV.

След 2-годишна пауза Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour успя да се завърне с 300 и да остави след себе си незабравими спомени и хиляди положителни емоции. Какво са подготвили организаторите за следващата година може да разберете като следвате внимателно Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio Аnd TV Bulgaria.

За ексклузивни кадри и новини около турнето може да последвате и профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria в Инстаграм.

Снимка: Димитър Калиновски

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички