Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Глътка въздух в Disco Space. CODE кани на празненство по повод 13-тата годишнина на лейбъла в клуб "Ялта"


Глътка въздух в Disco Space. CODE кани на празненство по повод 13-тата годишнина на лейбъла в клуб "Ялта"

1633

CODE с гордост обяви очакваното събитие Disco Space, което ще се състои в парти градината на клуб "Ялта" тази събота, 24 юни.

Това изключително парти събира меломаните да отбележат вихрено 13-тата годишнина на лейбъла и обещава незабравимо музикално пътешествие.

Отпътувайте във времето и пространството, докато се потапяте в диско атмосферата, създадена от CODE, приканиха организаторите, чието лого стои върху вълшебни продукции, сред които Studio 54, Christmas In Miami, Disco Blend и много други. Партито Disco Space обещава да е изпълнено с очарованието на миналото и блясъка на настоящето.

На сцената на тази незабравима вечер ще ви очакват двама специални гости, които ще ви омаят със своите талантливи изпълнения. Валентина, със завладяващия си глас, който CODE припознава още от създаването си, ще ви отведе в свят на емоции и вдъхновение. С подкрепата на MTV Dance, тя разтърсва сърцата на всички. Опитайте се и вие да се потопите в магията на Valentina! Тя ще ви заплени с неустоимия си талант и остави без дъх.

Очакваме и Тодор Бакърджиев, носител на няколко авторитетни  награди, участник в престижни конкурси и творчески партньор  на не един или двама известни музиканти от България и света. Изумителен тромпетист, чието майсторство ни завлича в музикалния свят с всяка своя нота. Той е в организацията още от самото начало и продължава да бъде неотменима част от екипа. Запазете си място на танцовия подиум и се насладете на неповторимия музикален опит, който Тодор с удоволствие ще сподели.

На сцената ще бъдат още DJ Nick и DJ toKKah, известни още като група Zone 204 от недалечното минало. Те са водещи и автори на едно от първите радиопредавания за електронна музика в България. Техните изумителни и завладяващи сетове водят право към дансинга за танци цяла нощ . Тематичното диско осветление, декорацията, диско топките ще създадат вълшебна обстановка в градината на популярния клуб. На място, където танците и звездите се сливат в едно незабравимо преживяване.

Не пропускайте това очаквано събитие, което ще бъде едно от най-горещите летни партита. Бъдете част от Disco Space и споделете вълнуващото изживяване с околните, приканиха организаторите.

CODE е пионерски лейбъл, който непрекъснато премества границите на електронната сцена. С изумителните им продукции и незабравими събития те се превърнаха в символ на незабравими изживявания.

Честит рожден ден от приятелите в MySound.bg! Все така класни,  стилни и в правилния бийт!

Билети:

www.iamcode.org/event

Или през сайта на Bilet.bg

https://bilet.bg/bg/events/disco-space-4154-4154

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички