Мила Роберт представя 33 нови песни в 33 различни жанра. "affirMILAtions"


Мила Роберт представя 33 нови песни в 33 различни жанра. "affirMILAtions"

2059

Концерт-спектакълът "affirMILAtions" на Мила Роберт ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 29 декември, четвъртък, известиха организаторите на събитието "Еври Найт Ивентс".

"affirMILAtions" е продължението на мантрата "Все по-добре ще става". 33 песни, които не сте чували, но ще можете да запеете веднага. 33 песни в 33 различни жанра. Ще има много изненади.

"affirMILAtions" е концерт и спектакъл, точно поради причината, че форматът на шоуто ще бъде много различен от всичко дотук, което е правила колоритната изпълнителка.

"Този проект ми помага да се държа в дни, в които си мисля, че нямам сила да го живея този живот. Идеята му е всички заедно да намерим такава и да се освободим от страх и срам, дори и само за 1 час на 29.12.2022 г. Събитието цели да влезеш и да излезеш друг. Често след концерти ми казват: "Това беше като терапия". Ами да – сега вече наистина ще бъде нещо като терапия", споделя Мила Роберт.

Песните са прясно създадени в работилницата на Kamen, той и Милето Ро ще бъдат на сцената, подкрепени от чудесните Алита - Александрина Кушинчанова и Алена Вергова.

Преди и след концерта, Devitza ще пуска рандъм, леко "забранена" музика.

Билети за събитието: https://bit.ly/3UEJB3fews _1866370.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички