Млади лъвчета и стари пушки в поредното издание на "Плешивото куче" с Ивайло Кицов


Млади лъвчета и стари пушки в поредното издание на "Плешивото куче" с Ивайло Кицов

1689

... Но първо дамата

Кати Ковач (на снимката) поскъпна на 77. От рок-ен-рол момиче, до опер(ет)на прима: група по група (и съпруг по съпруг). За Унгария Каталин Ана Шарлота Ковач е това, което за Русия е Ала Пугачова, а Марила Родович - за Полша.

Любэ на нов глас, фронтменът, композитор и продуцент Николай Расторгуев попадна в списъка на Европейския съюз със санкции.

• За залавянето жив на руския терорист Игор Гиркин-Стрелков в Украйна обявиха награда от 50 000 долара. Сред инициаторите е Тарас Тополя - солист на популярната банда Антитела, който се сражава като доброволец от Териториалната отбрана на Украйна.

• След хитовата песен "Kabul", Sergej Pajic е готов с романтичния сингъл "Mia Bella", пресъздаващ емоционалната любовна история на 19-годишния изпълнител от Баня Лука, Босня и Херцеговина.

The Maya Secret - Павел Гредасов и агентите му между модерния шугейз и класиците Продиджи и Mасив Атак.

• Силна партия: берлинчанинът Alle Farben и британецът Moss Kena припомнят, че живеем в напрегнати времена и трябва да внимаваме да не забравим какво наистина има значение в живота: "Може би сме забравили как да обичаме" ("Maybe we forgot how to love").

• Запознайте се с Ezra, нов артист на Nika Slovenia и Warner Music Poland, с уникален глас, перфектен английски и способност да твори в различни жанрове. Изпълнителят от Любляна издаде първия си сингъл на словенски.

Предаването "Плешивото куче" с автор и водещ Ивайло Кицов се излъчва по програма "Христо Ботев" (92.9 FM) по БНР всяка събота между 16.00 и 17.00 часа.  

Колаж: Story.hu

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички