Новият сезон на "Гласът на България" започва тази неделя


Новият сезон на "Гласът на България" започва тази неделя

2274

Както MySound.bg вече писа, деветият сезон на "Гласът на България" стартира по bTV точно в 20.00 часа в неделя, 4 септември.

Изключителни нови участници ще се явят на звездната сцена, за да премерят сили за голямата награда от 50 000 лева и титлата "Гласът на България". Изненадващи гласове, вълнуващи съдби, неочаквани обрати и нарушени правила ще развълнуват зрителите на обичаното музикално шоу още в първия му епизод. Силно и емоционално начало на сезона ще дадат изпълненията на всеки от четиримата звездни треньори в шоуто – Галена, Dara, Любо Киров и Иван Лечев. Изборът на Мастър Лечев да изсвири точно "На път" на ФСБ съвсем не е случаен. С него той ще пожелае символично "на добър час" на новия сезон на музикалното телевизионно шоу. С много настроение и искрено вълнение всеки от останалите треньори ще представи един от своите най-големи хитове. Минути преди новите гласове да завладеят сцената на "Гласът на България", тя ще бъде огласена от внушителната "Усеща се сила" на Любо Киров, суперпопулярната и наелектризиращата "Thunder" на Dara, и мегахита на Галена "Сърце".

След тези изключителни първи минути на сезона, треньорите ще заемат своите места с гръб към сцената, за да се впуснат в търсенето на новия "глас на България". Приключението тази есен обещава да е повече от интересно - за всички в залата и пред екраните, и, разбира се, за участниците. Много изненади и неочаквани обрати, страхотни гласове, различни цветни тембри, вълнуващи съдби и емоции, ще владеят новия сезон на шоуто. За първи път в историята на шоуто зрителите ще станат свидетели на безпрецедентно нарушаване на правилата на предаването. Какво ще предизвика този неочакван ход от  страна на най-опитния сред треньорите – Иван Лечев, ще стане ясно съвсем скоро. Сериозна подкрепа от семейството си в залата ще получи Галена, която ще сбъдне мечтата на малкия си син да седне поне за малко на треньорския стол. Изключителен участник, влюбен в Dara, ще се яви на сцената и ще излее емоциите си с песен, без да откъсва очи от нея. Силно начало за сезона очаква и Любо Киров, който ще е особено доволен от качеството на първите попълнения в своя отбор.

Всеки от треньорите ще изненада с нова стратегия, а коя от тях ще се окаже печеливша и кой ще прояви най-голяма хитрост, съобразителност, ловкост и мъдрост ще стане ясно тази вечер. "Ще направя всичко по силите си, за да победя в новия сезон!", заявява един от най-успелите и обичани БГ гласове - Любо Киров, малко преди старта. Dara вярва, че "Всички усилия си струват, когато се бориш за победа". "Чувството за победа ми е добре познато и нямам търпение шоуто да започне", споделя емоциите си и Мастър Иван Лечев, който вече се разписа в световната история на музикалното шоу като един от най-успешните треньори с цели трима победители от негови отбори досега. В предишния сезон  обаче  победата отиде  в отбора на  Галена, която   успешно  изведе   до  финала гласовитата Петя Панева. "Аз държа ключа към успеха и не смятам да го давам на друг! Гответе се за едно истинско звездно шоу с новия сезон на "Гласът на България", обещава Галена, която е готова на най-неочаквани ходове, за да задържи победата в своя отбор.

Водещ отново ще бъде синеокият музикант Иван Тишев. За ценни  съвети и подкрепа на него ще разчитат не само развълнуваните участници, но и новият дигитален водещ на рубриката "Гласът зад кадър" - шармантната Прея. Всяка седмица на glasat.btv.bg тя ще разкрива подробности от бекстейджа на шоуто специално за най-любопитните и верни фенове.

На прага на новия сезон "Гласът на България" има още един повод да се похвали. Музикалното шоу на bTV е първата телевизионна продукция у нас, която се реализира в съответствие с т.нар. "зелени практики"   (Green Filming) с грижа за околната среда и полагане на усилия за намаляването на Въглеродния си отпечатък. Предаването официално е сертифицирано от ALBERT - организацията, която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрията повече от 10 години в сътрудничеството с BAFTA - BriPsh Academy Оf Film Аnd Television Arts. От екипа на предаването "предупреждават"  най-отговорно,  че  в  деветия му сезон ще има много повече от  обикновено  -  смях, страхотни  емоции, отлично настроение, изненади и най-неочаквани обрати през всичките му етапи и напомнят на зрителите да бъдат готови за едно истинско музикално шоу от световна величина.

Как ще започне състезанието за голямата награда от 50 000 лева и титлата "Гласът на България" – гледайте в неделя, 4 септември.

Новите епизоди на "Гласът зад кадър"“ с Прея и всички новини за шоуто следете на www.glasat.btv.bg в YouTube канала на предаването и в социалните му мрежи.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички