Посрещаме 2023 с Paco Osuna в Yalta Club


Посрещаме 2023 с Paco Osuna в Yalta Club

2182

2022 остава в историята като поредната успешна година за Yalta Club.

Хиляди фенове ще запомнят както качествените клубни партита, така и мащабните изнесени събития в София, Пловдив и Бургас. Преходът към новата година ще направим отново танцувайки, заедно със специалния гост за вечерта – Paco Osuna. На 31 декември (събота), испанецът обещава удължен сет. Заедно с именития гост ще бъде и Liubo Ursiny – резидент на клуба и основен виновник за всички музикални маратони през годината.

По време на закриващото годината парти, зад пулта в Room 1 на Yalta Club ще се качи артистът, който няма нужда от представяне. Paco Osuna се отличава с креативност, смелост и непрестанно търсене на нови форми на изразяване. На живо той винаги е енергичен и раздаващ се, а музиката му е интелигентна и завладяваща – факт, който затвърждаваме след всяко негово гостуване в България. Той е в топ класацията на ключови имена, що се отнася до развитието на световната електронна сцена. Когато не е зад пулта или в студиото, той движи собствения си бранд Mindshake Records и курира събитията на лейбъла по цял свят. Има продукции за лейбъли като Minus, Plus8, Spectral, Snatch!, MOOD Records, Rukus, Defected, еlrow Music и много други, а списъкът със събития, на които е бил гост, е безкраен. И по-важното е, че това е един от онези списъци, в които качеството е над количеството.

Paco Osuna избра Yalta Club за новогодишната нощ, а с такава централна фигура събитието обещава да е първокласно. Очакваме удължения му сет, който ще отпразнува края на годината, както и този на Liubo Ursiny, който ще открие вечерта.

Билети - в Yalta Club, OMV и в мрежата на Eventim.bg на цена от 80 лв. Може да направите вашите резервации на телефон +359 897 870 230

Резервацията за маса не включва достъп до събитието. За да бъдете допуснати, трябва да притежавате отделен билет. Всяка закупена резервация в трите категории може да настани до 6 души.

Цената на резервацията се приспада от консумацията на събитието, поясняват организаторите.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички