Спечели хитовия роман на Бетан Робъртс "Моят полицай"!


Спечели хитовия роман на Бетан Робъртс "Моят полицай"!

1988

Както обещахме, специалните коледно-новогодишни издания за същински меломани на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължават.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто пребогат каталог се появи "Моят полицай". Хитовият едноименен роман на британската авторка Бетан Робъртс вдъхнови мащабната екранизация "My Policeman" на стрийминг платформата Amazon Prime с участието на популярния поп изпълнител, актьор и модна икона Хари Стайлс (Harry Styles) и носителката на награда "Златен глобус" Ема Корин ("Короната").

Един от вас получава уникалния шанс да се сдобие с луксозното произведение. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В колко страни дебютният солов албум на Хари Стайлс "Harry Styles" достига до № 1?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/My Policeman

Очакваме до 20.00 ч. на 4 януари, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*  

Бетан Робъртс създава смела и нежна история за любовта във ветровития Брайтън от 50-те.

"Моят полицай" е изящен и поетичен разказ за любовта и желанието, базиран на трогателната истинска история за живота на известния британски писател Е. М. Форстър ("Хауардс енд"). В крайморския Брайтън  Марион за пръв път зърва Том – русия, синеок и широкоплещест по-голям брат на най-добрата ѝ  приятелка. Том жертвоготовно се съгласява да научи Марион да плува, а първото потапяне в мрачните води, прегърнали градския кей, завинаги измества центъра на живота на Марион.

В продължение на три години дневникът на Марион остава единствен свидетел на чувствата ѝ към Том, които от скрито тийнейджърско възхищение прерастват в пламенно влечение и плътно я съпътстват в собствената  ѝ трансформация от момиче в жена. И когато един ден той се връща от обучението си за полицай, Марион – току-що завършила учителка – е решена да го спечели. Защото Том винаги е бил мъжът на мечтите  ѝ и тя е убедена, че любовта  ѝ е достатъчна, за да я превърне в жената на неговите. И за момент сякаш това наистина е така… Докато във връзката им се намесва Патрик – деликатен и фин мъж с око за бляскавия и изтънчен свят на изкуството и пътуванията.

Тримата се оказват вкопчени в бесния и нечестен водовъртеж на живота, който ги завлича сред бушуващото море на най-съкровените човешки усещания – нежността и тъгата, мечтите и разочарованията. Скрити тайни и потиснати желания си проправят път към повърхността, а когато бурята се успокои, Марион, Том и Патрик ще трябва да съберат отломките на собствените си души. Бетан Робъртс създава честен и въздействащ портрет на любовта като спасение, но и позлатен кафез, зад чиито решетки сърцето остава доброволен пленник. Смел до болезненост и изящен в стила си, "Моят полицай" е деликатен разказ за красивите, но сърцераздирателно мимолетни моменти на истинско щастие в живота.

Хари Стайлс представи филма на Международния кинофестивал в Торонто през септември. "Интимните сцени не бяха предизвикателство, защото основата им беше истинското приятелство в живота", сподели музикантът, известен от бой бандата Уан Дайрекшън.  

...Добре дошли в къщата на Хари Стайлс – "Harry’s House". Колекцията представлява дълбоко лично изявление от певец, който никога не е звучал толкова щастлив, толкова уверен и безстрашен, гледайки към бъдещето. Третият самостоятелен албум на изпълнителя е пълен със затрогващи любовни песни и неподправена емоция. Чрез него той разкрива, че е поел в една нова креативна насока в поп музиката, че е звезда, която обича предизвикателствата.

* Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички