Тенис звездата Дмитрий Турсунов издава DJ микс


Тенис звездата Дмитрий Турсунов издава DJ микс

3328

Дмитрий Турсунов обяви намеренията си да пусне на музикалния пазар свой DJ сет.

Доскоро звездният тенисист, известен в бранша още като DJ Дми, се занимаваше с ремикси на любимите си музиканти само за собствено удоволствие.

24-годишният руснак, който от години живее в САЩ, бил окуражен от експериментите с музиката, предприети от един от неговите кумири – Джеки Чан.

Неотдавна екшън актьорът изпя официалния химн за олимпийските игри в Пекин 2008 – мелодията "We Are Ready"; има издадени и дългосвирещи албуми.

„Музиката е за моя собствена консумация, но когато някой ме попита какво слушам, го насочвам към личния си сайт”, обяснява Турсунов в Dmitrytursunov.com.

„Много приятели, колеги и фенове въобще ми казват, че моите миксове яко ги кефят, защо тогава да не ги събера и накуп, в един диск”, казва най-добрият диджей сред тенисистите.

„Ще селектирам абсолютно по мое усмотрение – да купонясвам на музика в продължение на 70 минути, а не 40 от тях да са калпави звуци, които никога не бих пуснал за себе си”, обобщава Турсунов.

В неговата плейлиста са както парчета на Барбра Стрейзънд, Дъ Уайт Страйпс, Мартин Солвейг, Салиф Кийта, Шакира и мелодии от ирландския фолклор, така и пиеси от репертоара на Жан-Мишел Жар и украинеца Виктор Павлик.

„Аз съм толкова добър на мишпулта, колкото американския тенисист Винс Спадея го бива да прави хип хоп”, твърди Турсунов.

Първите му експерименти с ремикси датират от неговата 14-годишнина.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички