Metallica и Johan Edlund (Tiamat) акценти на "Фрактура"


Metallica и Johan Edlund (Tiamat) акценти на "Фрактура"

1129

Премиера на новите клипове на Katatonia, The Winery Dogs, Iggy Pop и Powerwolf предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 22 януари.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Johan Edlund (Tiamat) (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Metallica за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Lamb Of God и репортаж от американския фестивал Aftershock.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със Sodom, ще видят как Green Day правят кавър на Kiss, класическата песен ще бъде на Life Of Agony, в Exotic ще бъдат представени Hazuki, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Within Temptation в България през 2015 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Five Finger Death Punch, Make Them Suffer, Enezothe, Revolution Saints, Maneskin & Tom Morello и Papa Roach също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com 
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show   

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички