Белослава и Yavi завладяват сцената на Sofia Live Club


Белослава и Yavi завладяват сцената на Sofia Live Club

2196

Магнетичната Белослава ще изнесе първия си клубен концерт за този сезон в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 19 ноември, петък.

По време на събитието, наречено "Beautiful Music For Beautiful People", ще се насладим на творчеството ѝ от последните 22 години, през които Белослава е на музикалната сцена. Ще прозвучат и нейните емблематични хитове "Между две луни", "Слушай ме", "Падам и не потъвам", "Празен поглед", "Всяка година по същото време" и много други, а и песни от предстоящия ѝ студиен албум "Дай ми време" - "Моята музика" и "I Will Be There For You".

На сцената до вокалистката с кадифен глас ще се качат прекрасните музиканти Живко Петров, Росен Захариев, Антони Рикев и Димитър Семов.

Билети - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта по 25 лева.

В съботната вечер, 20 ноември, Yavi ще оцвети сцената на клуба с пъстра банда и специални гости, представяйки авторска музика от началото на хилядолетието до предстоящия си сингъл.

Фънк, соул и поп ритми ще нагорещят звуковите частици, преливайки в кадифени баладични пулсации. Специалните гости, които ще изпълнят песни, писани от Yavi, са Веси Бонева и Валерия Войкова. Веси Морова ще пее в дует  с Yavi, а Светлин Къслев ще свири на сакс. Събитието ще бъде открито от Мартен Роберто.

"Името на концерта "Еndorfia" е тясно свързано с моя песен на име "Ендорфини", която още не е издадена - разказва Yavi - Освен това знаем, че ендорфинът е така наречения хормон на щастието. "Еndorfia" е нещо, в което искаме да потънем поне за час и половина - два, за да можем поне за малко да се откъснем от всички трудности и проблеми, които са навън".

Билети - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 10 лева. На място в деня на концерта ще струват 15 лева.

Не пропускайте музикалните феерии на 19 и 20 ноември, приканиха от управата на популярия клуб.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички