Броени дни до "Фондацията празнува Щурците на 55 г". във Варна, легендарната банда за първи път на една сцена от 5 години


Броени дни до "Фондацията празнува Щурците на 55 г". във Варна, легендарната банда за първи път на една сцена от 5 години

1390

Остават броени дни до големия концерт "Фондацията празнува Щурците на 55 г". във Варна.

Както MySound.bg своевременно огласи, събитието ще се състои в летния театър от 20.30 часа на 10 юни.

За първи път от 5 години насам Щурците ще бъдат заедно на една сцена, а гигът е сред първите от лятното актуално турне на супергрупата. На сцената към звездните Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще се присъединят и  легендарните Валди Тотев и Георги Марков. Всички те ще изпълнят заедно най-големите хитове на знаменитата група.

“Радвам се, че в празнуването на 55-ата годишни на от началото на Щурците ще участват Валди Тотев и Георги Марков. Вече направихме един такъв концерт в Русе. Сигурен съм, че на 10 юни във Варна ще стане страхотен концерт, защото сърдечната варненска публика винаги ни е насърчавала да се раздаваме докрай", сподели Кирил Маричков.

Музикантите обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите. Обиколката им ще продължи само до края на 2022 година.

След Варна следват бургаския летен театър на 21 юли, Тутракан - на 28 юли, Пловдив - Античен театър на 5 август и Созопол в рамките на "Аполония" - на 4 септември.

Дали това ще е сбогуването на Щурците с публиката, само историята ще покаже.

Билети за предстоящите концерти - в системата на Ticketportal.bg, Booktarding, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или направо от тук.

Подробности - във Фейсбук страницата на Ticketportal.

Снимка: Петя Митрева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички