Часове до концерта на Ал Бано и Ромина Пауър в София


Часове до концерта на Ал Бано и Ромина Пауър в София

2156

Щастливи сме, че най-сетне имаме възможност да направим този анонс, обявиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Изминаха три мъчително дълги години за нас, за артистите и най-вече за вас – феновете. Този концерт бе сполетян от редица злощастни събития, които възпрепятстваха неговото провеждане. Но вече – край! Часове  ни делят от момента, в който прекрасните италиански артисти ще излязат на сцената на зала 1 на НДК и ще завладеят българската публика с приказното си творчество. Благодарим ви за търпението, скъпи приятели!

Ал Бано и Ромина заедно с техния екип пристигнаха в София в понеделник, за да се подготвят подобаващо за концерта във вторник. Излишно е да споменаваме, че и те самите се вълнуват изключително много и нямат търпение най-накрая да се срещнат с българските си фенове.

Във връзка с десетките запитвания от ваша страна и тъй като нямаме възможност да отговорим на всеки персонално, бихме желали да информираме притежателите на билети за първоначално обявената дата (2 декември 2019 г.) в "Арена Армеец", че процедурата за достъп е следната:

Срещу централния вход на НДК в деня на концерта ще има обособен пункт за замяна на билетите. Местата, запазени в зала 1 на НДК, са разпределени според ценовата категория на билетите, които притежавате за "Арена Армеец", като са блокирани най-предните позиции от съответните блокове. На билета, който ще получите, са посочени точните блок, ред и място и служителите там ще ви ориентират как да стигнете до тях.

Последните бройки билети за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър в зала 1 на НДК на 8 ноември могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim, Ticketportal и Билетен център на НДК.

Колаж: fortearena.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички