Cool Den откриват лятото с концерт в Stroeja Open Air Music Bar, представят сингъл с чудно видео


Cool Den откриват лятото с концерт в Stroeja Open Air Music Bar, представят сингъл с чудно видео

1462

Любимците на младите меломани Cool Den - Никола, Ивайло, Васил и Теодор ще изнесат първия си летен концерт за годината в Stroeja Open Air Music Bar на 3 юни.

Събитието на открито се очертава да е повече от весело, че даже и уникално, защото освен целия шумен купон, който традиционно съпровожда концертите на бандата, четиримата ще представят и своя нов супервесел  летен сингъл. Той ще бъде първият от предстоящия трети албум на квартета.

"Песента е с много закачлив ритъм, има особено шеговит характери се надяваме с нея да развеселим хората, да ги накараме да се отпуснат и да се отдадат на танци и забавления - разказва фронтменът Никола Симеонов – Спокойно можем да кажем, че тя е един съвършен саундтрак към настъпващото лято и каним всички фенове да се уверят в това на живо – на 3 юни в Stroeja Open Air Music Bar".

Парчето си има и подобаващо забавен клип, в който участват над 30 приятели на групата и други артисти от българската алтернативна музикална сцена. Сред звездите във видеото са Кубрат от Спални места, Даниел Стайков и Калоян Паунов от The Lefties, Анна-Мария Въртовска, чудесният екип на бар "Безкрай", много приятели на групата, както и самите нейни членове. Идеята за видеото е на Никола Симеонов, който влиза съвсем наистина и в роля на негов режисьор.

Билети за концерта в Stroeja Open Air Music Bar в територията на парти-център "Юнак" - чрез системата на Eventim.bg и техните партньори. Цената им е от 15 до 20 лв. за билет, а на място ще се продават по 25 лева.

Cool Den в състав: Никола Симеонов (вокали, китара) (вляво на снимката), Ивайло Петров (вокали, китара), Васил Андреев (бас) и Теодор Чирпанлиев (барабани). Както MySound.bg вече писа, бандата се събира през пролетта на 2018 година. след като Ивайло и Никола се срещат на "Витошка", където Никола се изявява като уличен музикант. Скоро след тази "съдбовна среща" е и първата им изява на живо, вече в пълен състав, навръх Никулден.

Досега бандата е издала 2 студийни албума, а явно се задава и третият на хоризонта. Концертите им винаги са супервесели и енергични, а доброто настроение е гарантирано. Лириките в песните им идват "от човека – за човека, което силно отличава групата от всички останали и не е никак трудно човек да им стане фен още "на първа среща".

Събитието във Фейсбук е ТУК.

Билети - ТУК.

Ако не знаете кои са Cool Den, чуйте "Знам", за да научите.

Снимка: Мария Цакова

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички