Eagle-Eye Cherry с първи концет в България. Изпълнителят на "Save Tonight" ще пее в Pirotska 5 Event Center през март


Eagle-Eye Cherry с първи концет в България. Изпълнителят на "Save Tonight" ще пее в Pirotska 5 Event Center през март

1548

BGTSC представя: Първият концерт на Eagle-Eye Cherry у нас ще се състои в Pirotska 5 Event Center от 19.00 часа на 4 март.

Авторът на хитовете "Save Tonight", "Falling In Love Again", "Are You Still Having Fun?", "Long Way Around", "Feels So Right", "Skull Tattoo" и "Don't Give Up" предстои много скоро да издаде нов албум. С най-доброто от него и своята кариера предстои да го видим в столицата.

Билети се продават онлайн и в мрежата на "Ивентим". Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" 58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

В залата има седящи и правостоящи места, като билетът не гарантира фиксирано място. Сепарета има на балкона, а резервации не се приемат.

Всички фенове под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Eagle-Eye Cherry - "Save Tonight": https://www.youtube.com/watch?v=Nntd2fgMUYw

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички