Electric Guitarlands: Batio (Manowar), Gus G (Ozzy), Rowan Robertson (Dio) и рок група разцепват в столичния клуб Mixtape 5


Electric Guitarlands: Batio (Manowar), Gus G (Ozzy), Rowan Robertson (Dio) и рок група разцепват в столичния клуб Mixtape 5

1392

Шоуто Electric Guitarlands, в което участват едни от най-великите китаристи на нашето време, ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 11 май, четвъртък.

Вижте тук:

https://youtube.com/shorts/FHuGruH_zq8 краткото приветствие, което четиримата китаристи отправиха към своите фенове:

Предстои ни фантастична музикална вечер с едни от най-добрите китаристи от света на рок музиката. Ето и състава на групата:

- Майкъл Анджело Батио (Michael Angelo Batio) е легендарният шредер от Чикаго, настоящ китарист на Manowar и бивш член на Nitro;
- Гъс Джи (Gus G) е сред най-обичаните от родната публика китаристи. Свирил с Ози Осбърн (Ozzy Osbourne) от 2009 г.  до 2017 година и фронтмен на Firewind
- Роуън Робъртсън (Rowan Robertson). На 17-годишна възраст е вербуван лично от Рони Джеймс Дио, за да се присъедини към групата му. За кратко време заедно с Dio добива световна слава и признание като един от най-талантливите китаристи за всички времена.
- Анди Мартонджели (Andy Martongelli) е един от най-известните италиански шредери, китарист, композитор, продуцент и преподавател, член на групата на David Ellefson.
- Франческо Капоралети (Francesco Caporaletti), познат ни от групата на Vinnie Moore , ще е на баса;
- Роберто Пирами (Roberto Pirami), когото познаваме като барабанист във формациите на Vinnie Moore и Michael Angelo Batio и талантливият вокалист Рикардо Курци (Riccardo Curzi).

Списъкът с песни за това шоу се състои не само от произведения от кариерите на тези страхотни музиканти, но и от класики на легендарни групи като Black Sabbath, Dio, Van Halen, Megadeth и много други. По време на двучасовото шоу ще се насладим и на легендарното соло на Батио, изпълнено на уникалната му "сиамска" китара.

Програма:

19.00 часа – Отварят вратите за публика;
20.00 часа – Начало на концерта
22.00 часа – очакван край

Билети по 34 лв. - в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. В деня на събитието и при налични места в клуба цената ще е 50 лева. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но с придружител. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация, всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика" и спазва приетия Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички