Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Финалът на "Гласът на България" е на живо тази неделя


Финалът на "Гласът на България" е на живо тази неделя

2705

Големият и дългоочакван финал на живо в "Гласът на България" започва в ефира на bTV тази неделя точно в 20.00 ч.

Той ще се проведе в три вълнуващи етапа, а на сцената ще блеснат финалистите - Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров. Те ще бъдат подкрепени от 6 големи български музикални звезди в лицето на, Маргарита Хранова,  Меди,  Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy?. А кой финалист с коя звезда ще пее в дует в първия етап от надпреварата, зрителите ще разберат тази вечер.

Мечтаната награда от 50 хиляди лева и титлата "глас на България" за 2022 година очакват своя нов притежател, а кой ще бъде той ще определят зрителите чрез есемес гласуване по време на концерта на живо. Феновете ще могат да гласуват за своя фаворит с до 40 есемеса от един телефонен номер във от етапите. Номерата за вот ще са достъпни още с началото на епизода на glasat.btv.bg, в социалните мрежи на предаването и на екрана по време на изпълненията.

След края на първия етап, към втория ще продължат четиримата участници, които получат най-висок зрителския вот. Те ще изпеят песните, които са най-близки до сърцето им. След отчитане на гласовете от втория етап, следва финално надпяване. В него ще останат само двамата с най-голяма зрителска подкрепа. В най-емоционалния момент за сезона претендентите ще изпълнят песента, която смятат, че ще ги направи победител. А кой наистина ще победи, ще стане ясно след като приключи и финалният етап от зрителското гласуване.

Конкуренцията в тази най-вълнуваща последна фаза от песенната надпревара ще е наистина огромна не само за финалистите, но и за техните треньори. Те ще трябва да изиграят и последните си ходове възможно най-добре в името на победата на своя отбор. Поп звездата Дара ще призове всички фенове да подкрепят нежната Жаклин Таракчи. Бляскавата Галена ще раздели подкрепата си поравно между гласовитите Соня Михайлова и Александър Петров. Любо Киров ще прикани зрителите да гласуват за страхотните мъжки гласове в своя отбор - Калоян Николов и Виктор Стамболов. А трикратният победител сред треньорите - Мастър Лечев, ще призове рок аудиторията да заложи на неподправената и талантлива Десислава Латинова.

По време на концерта ще звучат едни от най-великите и обичани песни в българската и световна музика, които обещават страхотно настроение за всички в залата и пред екраните, и за феновете онлайн, които ще проследят финала в 360-градусовия стрийм на glasat.btv.bg. Финалистите в шоуто ще изпеят най-големите хитовете на Васил Найденов, P!nk, Whitney Houston, Mariah Carey, Емил Димитров, Паша Христова, Софи Маринова, Слави Трифонов, Ed Sheeran, Bryan Adams, Chris Isaac, Michael Jackson, Lara Fabian, Led Zeppelin, Bijelo Dugme и ABBA.

Не пропускайте и вие да подкрепите своя фаворит в един от най-силните сезони на "Гласът на България" досега - тази неделя от 20.00 ч. по bTV, а всички актуални новини следете на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и YouTube канала на предаването. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички