Hills Of Bass на HMSU ще обогати Hills Of Rock Sofia Edition 2022


Hills Of Bass на HMSU ще обогати Hills Of Rock Sofia Edition 2022

2683

Софийското издание на най-големия български рок фестивал Hills Of Rock 2022 привлича като част от програмата си Hills Of Bass на HMSU, една от най-успешните фестивални концепции.

Селекцията от артисти е забележителна с последното участие в България на нидерландските титани  в комбинация с изключително актуалното име от световната сцена Chase & Status. През 2020 година Noisia шокира света на електронната музика с информацията, че слага край на своята кариера. 2022 г. в която те ще се сбогуват финално със своите фенове с едва няколко фестивални участия по света, а България и Hills Of Bass ще бъдат една от последните изяви в тяхната феноменална кариера. Към фестивалния афиш се включват и Chase & Status, с което нивото на програмата се повишава с още едно стъпало особено с оглед на новината, че Hills Of Rock Sofia Edition ще е сред първите места в света, където предстои да бъде представен ексклузивно чисто новият им албум. Това идва едва няколко месеца, след като Metallica издадоха ремикса им на "Wherever I May Roam", а неотдавна излезе и чисто новото им кинематографично видео към новия сингъл "When It Rains". Към две от най-популярните групи в историята на електронната култура се присъединяват и още световни топ брандове, свързани с нея. Фундаменталната концепция The World Оf Drum & Bass ще празнува 15 години от първото си събитие на родна територия. По този повод в София ще пристигнат някои от най-важните артисти в тази музика начело с гуруто на мелодичния звук LTJ Bukem, актуалният носител на престижната наградата за цялостен принос D&B Arena Hall Of Fame DJ SS, хитовият продуцент TC, олдскуул великанът CZA/ C4C и един от най-награждаваните майстори на скорострелните рими – MC Eksman. От Fest Team и HMSU споделят, че с включването на тези топ артисти към Hills Of Rock Sofia Edition, програмата на фестивала не е  финализирана и предстои да бъдат обявени още шоу кейсове на редица водещи световни лейбъли и международни топ артисти.

Българското участие е повече от солидно и обещава да представи родните артисти, които диктуват тенденциите в тази музика у нас през последното десетилетие начело с High Roll, L 33, Ogonek, Targy, Acidtrip и Faith. Както и при предишното издание на Hills Of Bass, ще продължи традицията на най-стария фестивал у нас – HMSU Open-Air Festival, събирайки за 22-ра поредна година всички фенове и професионалисти от региона.

Hills Of Bass ще се проведе на основната сцена веднага след хедлайнърите, като закупените вече билети за Hills Of Rock Sofia Edition 2022 са валидни и за нощната част.

За всички, желаещи да присъстват единствено на Hills Of Bass, са предвидени отделни билети, които са в продажба на https://ticketstation.bg/. 
20.30 ч., всички категории и цени за Hills Of Rock Sofia Edition и за Hills Of Bass може да намерите на https://ticketstation.bg

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички