Imany като вуду жрица на концерта си в България, ще представи своя нов албум "Voodoo Cello"


Imany като вуду жрица на концерта си в България, ще представи своя нов албум "Voodoo Cello"

1596

Новия си албум "Voodoo Cello" ще представи Imany на своя трети концерт у нас.

Както е известно, вокалистката с кадифен глас ще пее по покана на Fest Team в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 2 юни.

Какво се получава, когато завладяващият дълбок глас на Imany осем виолончела засвирят в унисон? Истинска любовна магична история, която публиката ще може да наблюдава на живо и в София.

Фолк-соул, блус-рок, хип-хоп, фънк, а сега – и поп, и класика – преминаването през музикални жанрове с лекота е в кръвта на певицата, която представя новия си проект с вълненията на дебютант. С "Voodoo Cello" харизматичната дама прави осем заклинания с осем виолончела и дава ново лице на исторически хитове от поп и рок музиката от Radiohead, през Cat Stevens, до Donna Summer, t.A.Т.u. и Bob Marley. Вълшебното музикално пътешествие е по идея и дизайн на самата певица, която казва: "Да си артист е привилегия, но тази привилегия идва с голяма отговорност".

Voodoo Cello е спектакъл, който обединява на една сцена осем виолончела и един глас, за да изпълнят заедно емблематични поп хитове. Без каквито и да било допълнителни специални ефекти, Imany сама преаранжира популярни песни като прави символичното си вуду заклинание върху осем виолончела. В нейния неподражаем стил, тя преобразява добре познати хитове и ги представя по изцяло нов начин.

Вокалистката влиза в силния женски образ на вуду жрица, вдъхновена от различни култури. С репертоара в новия си спектакъл Imany разказва истинска приказка от начало до край. "Voodoo Cello" е мистичното пътуване на жена, надарена с магически сили, а песните разкриват нейната съдба. Историята започва в мрака и завършва в светлината, но преди това жрицата трябва да се пребори със собствените си демони. Тя създава свои танци и ритуали, чрез които постига вътрешен мир.

За последните десет години, дълбокият глас на Imany вълнува и българската, и световната публика – нейните два албума, хитовете "Don’t Be So Shy" и "You Will Never Know", музиката към саундтрака на филма "Sous les jupes des fille", достигат до хиляди хора.

След кратка почивка, Imany е готова да се завърне за музикално преживяване, което не е за изпускане – вълшебното триединство – от евъргрийн мелодии, акустичния топъл звук на виолончелото и кадифения глас на певицата в зала 1 на НДК на 2 юни.

Билети - чрез  www.ticketstation.bg на цени от 66 до 140 лева

Информация - на:

festteam.bg и ticketstation.bg, в социалните мрежи и

на страницата на събитието във Фейсбук 

Fest Team за първи път у нас предлага и възможността за закупуване на билет за събитие на разсрочено плащане от Ticket Station Bulgaria с 0% оскъпяване. Това е уникалната за България услуга, чрез която се извършва плащане на равни месечни вноски, без никакво оскъпяване, скрити такси и с 0% лихва и различни начини на разсрочване. Така потребителите, които искат да посетят даден концерт, но в момента не разполагат с необходимата сума, могат да избират дали да платят 25% от нея веднага и 75% в следващите 30 дни, или да платят 25% сега и останалите 75% в рамките на три месеца, с 0% оскъпяване, без дребен шрифт и скрити такси, а след бързо одобрение, мечтаният билет се озовава директно в електронната им поща.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички