Концерт - промоция на албум, посветен на младата актриса Лорина Камбурова, предстои в Sofia Live Club


Концерт - промоция на албум, посветен на младата актриса Лорина Камбурова, предстои в Sofia Live Club

1665

На 27 май, денят, в който се навършва точно една година от смъртта на младата и талантлива Лорина Камбурова, в Sofia Live Club ще се състои концерт – промоция на албума, създаден в нейна памет.

Той се казва "Lorina (Unreleased Songs)" и включва неиздавани песни на Ross’N Lorina – музикалният проект на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова. В диска са включени и две версии на парчета, изпети от други изпълнители - "Летя сама", изпълнена от Камелия Тодорова - вече реализирана като сингъл, и "Old Times" - първата написана изцяло от Лорина песен, в случая представена от Иван Гатев. Продуцент е Росен Пенчев, който е и автор на по-голямата част от музиката и текстовете на Ross’N Lorina.

Дуетът на двамата актьори стартира през 2013 година. Тандемът реализира няколко сингъла, албум с 13 песни и активно присъства на българската музикална сцена, като до 2020 г. осъществява над 250 концерта из цялата страна и отвъд граница. Видеоклиповете на Ross’NLorina в интернет имат над 100 000 гледания.

Заедно с Росен Пенчев на сцената ще излязат повечето музиканти, записвали или свирили на живо през годините с Ross’NLorina –  Калин Жечев, Добромир Вълков, Веселин Веселинов-Еко, Тодор Бакърджиев, Димитър Бакърджиев, Мистър Сми, Иван Гатев, Галин Динев, Влади Михайлов и др. Специален гост на вечерта ще бъде Камелия Тодорова.

Билети за концерта може да намерите в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Вратите отварят в 20.00 ч., а събитието е с начален час 21.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички