Криста представи албума си "У дома" с вълнуващ концерт


Криста представи албума си "У дома" с вълнуващ концерт

1928

Криста представи първия си авторски албум "У дома" в Sofia Live Club.

Със завладяващия си глас и безупречните аранжименти на музикалния продуцент Борислав БояджиевБорче тя понесе публиката на емоционално пътешествие. С "Будни", "Не спирай" разтанцува, с "Без видими щети" (дует с Бобо) и "Нависоко" (дует с Рейчъл Роу) отправи послания да се вгледаме в себе си, с "Двама с теб" и "Все за теб си мисля" почете любовта. Кулминацията на вечерта дойде със "Завръщане" и "У дома", с които Криста докосна душите на всеки присъстващ чрез умелото преплитане на соул и автентичен български фолклор. Финалът бе отбелязан както всеки добър ар-ен-би концерт - с взривяващия госпъл "S.O.S", в дует със сестра си Елена Кокорска.

Безупречните музиканти Борислав БояджиевБорче, Денис Попстоев, Ангел Дюлгеров, Александър Обретенов и Велислав Мичев превърнаха премиерата в истинска музикална експлозия. Сред публиката, освен  фенове, имаше и много колеги и приятели – Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Михаела Маринова, Прея, Маги Джанаварова, Lati Da, Funky Miracle, Елена Сиракова, Александър Славчев, Теодора Орешенска, Миро Иванов, Ясен Зердев, Георги Костадинов и други, както и много участници от "Гласът на България", на които Криста е била вокален педагог в различните издания на формата.

От сцената Криста отправи специална благодарност към Румен Бояджиев и Даниела Кузманова, които създадоха песента "Любов през юни" за нея. След като приключи събитието Даниела Кузманова, автор на текста към песента, сподели във Фейсбук страницата си: "Завладяващо и емоционално, представянето на албума "У дома" на живо ме забави с едно денонощие, за да мога да споделя с възторг преживяното. Krustina Kokorska - Kриста е явлението на българската поп сцена. Талант, изсипан щедро от Горе и покълнал с грижа и любов. Перфектно, стилно, изящно вокално изпълнение! Овладяна до съвършенство вокална техника. Ненаподомим заряд от смисъл и чувства. Смайващи аранжименти, ансамблова органичност, изключителни инструменталисти. Висока летва за още по-високи критерии. Безкомпромисен звук в Sofia Live Club! И много, много Музика -  жизнена, съвременна, професионална, създадена с познание и личен авторски почерк. На добър час, Криста!"

Румен Бояджиев- син написа: "И това се случи! Най-добрият Neo Soul албум, който съм чувал в България, на една от най-добрите певици в България въобще, невероятната Криста, която доказва, че ерата, в която понятието "соул" беше арена на всевъзможни парвенюшки и изпразнени от съдържание експерименти приключи. Може да има soul и R&B на български, и той да звучи прекрасно и автентично, но изпят от Криста! От мюзикъл през поп, класика до дълбоките води на "Black music", тя е неповторима и аз лично съм могъл да се убедя в това. Следвайте това име, то работи и се учи от дете, последователно и методично, търпеливо и с ясна цел. Сега дойде момента, в който целта е постигната. С Бога напред Криста, и винаги каймакът на българските студийни и session музиканти да бъде зад теб така, както снощи. Успех!"

Албумът "У дома" може да бъде намерен в търговската мрежа във всички музикални платформи в линка

https://bfan.link/u-doma-album.

Снимка: Веселин Милушев
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички