Kultur Shock с култов концерт в София


Kultur Shock с култов концерт в София

1362

Oбичаната сиатълска мултиетническа пънк метъл банда Kultur Shock пристига за шумен, култов концерт в София - в Pirotska 5 Event center на 5 април.

Събитието ще бъде част от актуалното европейско турне на бандата No Nostalgia Tour 2023, което ще започне в началото на април и включва повече от двайсет дати. Първата от тях е в Гърция, следва Северна Македония, а София ще е третата спирка на веселата банда с балканско ядро. Предстоящата обиколка ще е динамична и освен в София, ще зарадва хиляди фенове в Сараево, Ниш, Белград, Лондон, Манчестър, Берлин и много други, и ще приключвайки в Рим на 1 май.

В състава на Kultur Shock е българинът Вал Кьосовски – китари и вокали, брат на барабаниста на КонтролОги Кьосовски. В състава са международните музиканти Крис Стромкуист – барабани, Джино Йевджевич – вокали, тромпет, тарамбука, Ейми Денайо – кларинет, саксофон, вокали, Гай Дейвис – бас и вокали и Елени Говетас – цигулка, саксофон, ударни, вокали. "От 23 години на сцена с Култур Шок, никога не съм изпитвал енергията, с която групата навлиза в новото нормално, след пандемията. Сякаш енергията бе "бутилирана" за 2-3 години и сега е като шампанско, което е разтърсено преди да се отвори", споделя преди турнето Вал Кьосовски.

В първите три седмици от No Nostalgia Tour 2023 за Kultur Shock ще открива бандата от Белград Erik & Тhe Worldly Savages, която ще видим и чуем и в София на 5 април.

Билети - в системата на Eventim.bg и още в Билетен център НДК, книжарници Booktrading и ОМВ. Цената им е от 25 до 35 лв. според мястото в залата. В деня на събитието ще са по 40 лв.

Линк към събитието във Фейсбук - ТУК.

Линк към билетите - ТУК

Малко от Kultur Shock:

https://www.youtube.com/watch?v=3exuv-0Hdm4

Pirotska 5 Event center е на улица "Пиротска" № 5.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички