Лили Иванова, БГ и чужди звезди ще пеят за ЧНГ във Варна


Лили Иванова, БГ и чужди звезди ще пеят за ЧНГ във Варна

4575

Традиционният новогодишен концерт "Заедно в новогодишната нощ" на площад "Независимост" във Варна отново ще събере някои от най-популярните звезди на българската естрада.

Предвиждат се и две чуждестранни участия - певицата Джасмин от Румъния и дуета Александра и Константин от Белорус.

Изпълнителите са лауреати от международния попфестивал "Откритие", съответно Джасмин е носителка на специалната награда от тазгодишното издание, а белоруският дует спечели втора награда през 2006 г.

"С парите, с които разполагаме, не можем да си позволим по-големи звезди от чужбина", каза главният специалист в отдел "Градски празници" в общинската културна дирекция Йордан Гаджев.

По тази причина истинските звезди в програмата са добре известни БГ изпълнители.

На първо място това е Лили Иванова, която, може би вече и като половин варненка, сама е заявила предпочитанията си в новогодишната нощ да пее тъкмо в морската столица.

На сцената на площада ще се изявят още Тони Димитрова, дует Ритон, Йорданка Христова, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Кичка Бодурова, Николина Чакардъкова (по всяка вероятност с Неврокопския танцов ансамбъл), ансамбълът за народни песни и танци Варна с ръководител Петър Ангелов.

По една или две песни ще изпълнят и млади варненски дарования като Ивелина, Ивайло Марев (завърнал се след 5-годишна работа в Испания) и Стоян Петров.

Повече от 50 % е сигурно и участието на Деси Добрева.

Началото на концерта в нощта на 31-ви срещу 1-ви ще е в 23,20 часа и в зависимост от метеорологичните условия и публиката ще продължи до 4,30 - 5 часа сутринта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички