Lordi отново в България през октомври


Lordi отново в България през октомври

2011

Да! Mr. Lordi и компания се завръщат в нашата мила родина точно 6 години след "чудовищното" шоу, което изнесоха в нощта преди Хелоуин през 2016-а, известиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Финландските метъл чудовища винаги са били олицетворение на необичайни идеи и в края на миналата година шокираха света със 7 такива. На 26 ноември 2021, Lordi се превърна в първата група в историята на музиката, която издаде 7 студийни албума с един пищен замах. Тогава на бял свят се появи бокссета "Lordiversity", включващ от 11-ти до 17-ти албум на бандата.

Самият Мистър Лорди обяснява, че след първото отлагане на планирано турне заради пандемията, още през март 2020 година решил да се възползва от допълнителното свободно време, за да поработи върху нов материал, въпреки че десетият им диск "Killection" е бил само на 3 месеца тогава. Идеята обаче да издадат поредния редовен проект му се е сторила твърде скучна. И тъй като "Killection" е въображаем албум, базиран на музиката на несъществуващата група Lordi през 70-те години на миналия век, или иначе казано – как биха звучали Lordi, ако бяха актуална 70-арска банда, "Lordiversity" дава живот на тази идея и парчетата вече съвсем не са въображаеми.

Ако с това сме успели да ви объркаме достатъчно, но и сме провокирали вашия интерес, най-добре е да се убедите на живо за какво става дума, приканват организаторите. Монстър метълите от Рованиеми държат още доста козове, които ще разкрият по време на турнето. И ако си мислите, че ще може да се подготвите предварително за шоуто в София, информирайки се от предходните концерти, ще трябва да ви разочароваме. 

Европейската обиколка на Lordi ще стартира точно от България. Ха! Започвайки на 8 октомври, ще продължи чак до 6 декември и ще обиколи цяла Европа. Горди сме, че ще имаме честта да открием Lordiversity Tour 2022 с първия от общо 45 концерта и дано им е на късмет.

Групата няма да пристигне сама, а ще води две съпорт банди, които очакваме да бъдат разкрити съвсем скоро.

Билети за шоуто на Lordi в Joy Station на 8 октомври в продажба на цени:

Правостоящи – 40 лв.

Седящи в обособена VIP-зона – 60 лв.
(За резервации на седящо място: пишете на joy@joystation.bg)

и могат да бъдат закупени:
– в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg
- в търговската мрежа на магазини "Фантастико"
– на място от касата на клуба в деня на концерта

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички