Менъуор пристигат днес, Слейър със супер специални барабани!


Менъуор пристигат днес, Слейър със супер специални барабани!

5291

Ден преди началото на "Калиакра Рок Фест 2008" организаторите на събитието изпратиха поредната доза подробности около чуждестранните гости, които ще посетят Каварна тази година:
 "Менъуор (Manowar), които се заканиха да запишат нов рекорд на "Калиакра Рок Фест 2008", днес пристигат в метъл столицата Каварна.

Преди да дойдат, Джоуи Димайо и компания се заканиха на родните фенове, че ще поставят поредния рекорд в България – за най-дълъг метъл концерт. "Кралете на Метъла" пристигат ден преди шоуто си на 5 юли, за да се насладят на невероятната рок атмосфера, която вече цари в града. Te ще направят и генерална репетиция с Оркестър и хор на Софийската филхармония, с които ще изпълнят няколко парчета в шоуто си.

Утре, за първи път в Каварна ще стъпи рок легендата Алис Купър (Alice Cooper), който реши точно от тук, на 6 юли да стартира тазгодишното си турне. В интервю за българската преса, броени дни преди пристигането си, той заяви, че ни е подготвил толкова силно шоу, че никой не би посмял да стъпи след него на сцената.

По всичко личи, че тази година ще бъдем свидетели на истинско рок състезание между титаните в световния рок, които ще забият от 5 до 7 юли в Каварна. Организаторите на мащабното събитие, споделиха, че барабаните за Слейър (Slayer) пристигат чак от Карлсруе, Германия. Техническите изисквания за тях са толкова високи, че никой на целия Балкански полуостров не е успял да ги покрие, което наложило специалния им трансфер от Карлсруе до Каварна. Носителите на цели две Грамита в категорията "Best Metal Performance", пристигат у нас в деня на концерта.

За първи път в България ще стъпят и шведите от Ин Флеймс (In Flames), които също се заканват да впечатлят родните фенове, дори и само като съпорт на Слейър на 7 юли."

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички