"Мижав интерес" от Панайот Панайотов на сцената на Spice Music Festival 2022 и други нови попълнения в афиша


"Мижав интерес" от Панайот Панайотов на сцената на Spice Music Festival 2022 и други нови попълнения в афиша

2246

Грандиозният скандал между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова от преди няколко седмици роди нов хит – песента "Мижав интерес", който Панайот Панайотов записа с Deep Zone.

В края на юни той обяви, че няма да пее на предварително уговорения с Бодурова концерт в бургаския летен театър заради "мижав интерес". Парадоксално това предизвика огромен интерес към "момчето, което говори с морето", множество комични реакции и – ново парче. "Това е музикалната комична версия на скандала с концерта, на който Панайот Панайотов не пя, заради "мижав интерес". Решихме да се позабавляваме и да го увековечим с песен", споделя Дидо от Deep Zone, на когото му хрумва идеята.

Парчето ще бъде официално презентирано през септември, но Панайотов ще го представи ексклузивно на сцената на Spice Music Festival фестивал на 7 август.

И понеже изненадите са синоним на това събитие, организаторите са готови и със следващата – Down Low пристигат в Бургас, за да изпеят на живо неповторимото парче "Johny B" и останалите си хитове. Basic Element, Baby D и Londonbeat също се подготвят да се включат в шеметния тридневен музикален маратон.  

Както MySound.bg нееднократно писа, той предстои на пристанище Бургас на 5, 6 и 7 август.  На сцената ще се качат носителят на две награди "Грами" Shaggy, шведският изпълнител с персийски корени Arash, легендарните Gipsy Kings, изпълнителите на тоталния хит на 90-те "Macarena" - Los del Rio, DJ Sash, Bellini, Dario G, италианка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair и испанецът Chimo Bayo,  изпълнителите на "Ламбада", Fab Morgan от Milli Vanilli, The Weather Girls с вечния им хит "It’s Raining Men", Ottawan с "Hands Up", "D.I.S.C.O." и Boney M.Xperience, бившата вокалистка на M People Хедър Смол, Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на Deep Zone Project - Deep Zone All Stars.

Билети - от https://ticketstation.bg/bg/p3214-space-music-festival, като може да изберете между тридневни пропуски, комбинирани пасове, както и еднодневни билети. Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на някой от последните ТРИДНЕВНИ билети за фестивала, а ЕДНОДНЕВНИ билети на преференциална цена от 60 лева може да закупите от магазини "На тъмно" в цялата страна.

Spice Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД и "Фест тийм" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy – станция № 1 за музика от 90-те, и община Бургас.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/spicemusicfest/

и Instagram:

https://www.instagram.com/spicemusicfest   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички