На хоризонта: The Exploited. Преди тях Piranha, Fly The Flag и Van Cock ще забият на Колодрума


На хоризонта: The Exploited. Преди тях Piranha, Fly The Flag  и Van Cock ще забият на Колодрума

1707

Пънк рок фестът за 10 години The Wrong Bar е в понеделник, 8 май. Мястото е столичният колодрум – Arena Sofia.

Както MySound.bg вече писа, специален гост на празника ще бъдат абсолютните класици от втората пънк вълна от Острова, яростните музикално и социално The Exploited.

Празненствата ще прелеят в своеобразен пънк маратон на откритата сцена в "Борисовата градина". Празникът ще започне с Van Cock от София. Момчетата свирят авторска музика в стиловете рок-ен-рол, сърф рок, garage, рокабили и пънк. Имат издаден един албум - "Graceful Decline", и EP- то "Dirty".

Вторa на сцената ще се качи софийската келтик пънк бригада Fly The Flag. Те слагат начало на кариерата си през 2014 година. Групата е свирила на различни ежегодни фестивали като Wasted Fest и Hardcore X-Mass и е делила сцена със световноизвестни имена, сред които Dog Eat Dog, The Rumjacks и Bad Manners. В края на 2018 г. издават дебютния си албум "From Dusk Till Dawn". След кратко творческо затишие, Fly The Flag се завръщат на сцената през 2023 година с нов барабанист, много нов материал и специфичното им звучене, смесващо тежката страна на пънка с мелодичната страна на хардкора.

Преди хедлайнърите ще видим и столичната скейт пънк шайка Piranha. Те са винаги експлозивни, безконтролни и непредвидими, но за сметка на това са стриктно шоу ориентирани. Всеки техен концерт е различен от останалите и сме сигурни, че фронтменът на групата Александър ПървановШута отново ще ни изненада с "игра с публиката", уверяват организаторите. Piranha трудно могат да бъдат представени. Те просто трябва да се изживеят на живо.

Важно е да се отбележи, че Уати (вторият от ляво на снимката) е добре. Потвърдено е от агента на The Exploited, че вокалистът на групата се е възстановил и се чувства в кондиция. Неговото приветствие - ТУК 

Неработен 8 май. 4 групи. Пролет. Пънкария на открито в сърцето на "Борисовата градина". Сигурни сме, че ще се видим там, споделят от The Wrong Bar.

Програмата:

18.00 ч. – Врати
19.00 ч. – Van Cock
19.50 ч. – Fly The Flag
20.40 ч. - Piranha
21.30 ч. – The Exploited
22.45 ч. – Очакван край

Билети - в мрежата на www.bilet.bg, магазини "На тъмно", както и принтове в The Wrong Bar. До 7 май (включително) ще струват 40 лв. На самата дата и на място ще са по 50 лева. Деца до 10години (включително) възраст влизат без билет, но с придружител(родител или настойник), както и с попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от https://securitysks.com/

Абсолютно забранено е внасянето на оръжие, храни и напитки, всякакви остри и опасни предмети като ножове, боксове, карабинери, чадъри, винкели, палки, железа, преносимо лазерно оборудване, наркотични вещества и домашни животни. Неадекватни, мъртво пияни и надрусани лица няма да бъдат допускани до Arena Sofia, независимо че са със закупен предварително билет.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички