Немските метъли Sodom кацат в топформа за историческия концерт в София. Хотел "Астория" е подготвил специални удобства за дългокосите гости


Немските метъли Sodom кацат в топформа за историческия концерт в София. Хотел "Астория" е подготвил специални удобства за дългокосите гости

2172

На 13 септември вечерта, с полет от Гелзенкирхен, в София каца немската траш метъл легенда Sodom, за да изнесе исторически концерт на стадион "Юнак", информираха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис". 

Както МySound.bg нееднократно писа, идеята е събитието да отбележи, точно в същия ден, 30 години от онова паметно шоу на стадион "Академик" в зората на българския шоубизнес, но ковид рестрикциите отложиха всичко с една година.

Вече – край, няма ковид, няма отлагане, рок историята е отворила една празна страница, която чака да бъде изписана с емоционален текст.

"Нищо, и 31 години е добра цифра и ужасно се радваме, че ни поканихте в София, за да отбележим тази дата – каза по телефона Том Ейнджълрипър – Защото онази лудница пред 15 000 български  фенове никога не се забравя! Повярвайте ми, никога".

Бандата нарочно идва по-рано, за да има шанс да пообиколи града и да види промените, като са планувани медийни изяви и ако остане време – прескачане дори до стария стадион "Академик" от носталгични мотиви. За капак на всичко прогнозата за 15 е за чудесен, слънчев ден.

Групата ще отседне в хотел "Астория", където са им подготвили специално посрещане и удобства, въпреки че Том и колегите му са известни като скромни, приземени рокаджии, които нямат звездни капризи, а търсят само искрено раздаване на сцената и директен контакт с феновете.

Шоуто на стадион "Юнак" ще е много специално и изпълнено с емоции, зарекоха се немските трашъри, които идват в топформа след серия участия в европейски метъл фестивали и пускането на нова песен, като увод към юбилейния им сборен албум "40 Years Аt War - The Greatest Hell of Sodom", който ще излезе на 28 октомври.  Специално за България Том създаде и уникален дизайн на тениска, наречена The Return, като ограничени бройки от нея ще са продават и на концерта.

За да се възстанови оригиналния лайн-ъп, знаете, българското подгряващо участие ще е сериозно – Alien Acid Blood, Eра и Милена и всички те усърдно репетират в последните дни (особено ветераните... ).

Билети (както и поръчки за тениски) все още могат да се намерят на https://bilet.bg/bg/events/sodom-the-metal-time-machine/2513

ВАЖНО: В деня на концерта и на място, на касата на стадион "Юнак", в случай че има останали налични, билетите ще са на по-високи цени, а именно:

- Правостоящи (терен) – 70 лв.
- Седящи (трибуна) – 80 лв.
- VIP седящи (тераса) – 100 лв.

Ще бъде отворен САМО входът откъм булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" (срещу стадион "Васил Левски"), като ще има 3 секции за чекиране на билети, за да може пропусквателният режим да бъде бърз и безпроблемен.

Пиенето на бира започва точно в 17.00 ч.

График за вечерта:

18.10 – Alien Acid Blood
19.00 – EРА и Милена
20.15 – SODOM

 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички