Нина Николина с новия концерт-спектакъл "Jazz & Traditions Vol.2" в Бургас, София, Пловдив и Варна този месец


Нина Николина с новия концерт-спектакъл "Jazz & Traditions Vol.2" в Бургас, София, Пловдив и Варна този месец

2124

"Jazz & Traditions Vol.2" е новата концертна програма на Нина Николина, която стартира от този месец.

Началото е в бургаския "Модерен театър" на 11 май, нататък: 13 май, София, The Steps, 14 май, Пловдив, Bee Bop Cafe, 18 май, Варна, The Brick Port. В този спектакъл се срещат традиция и съвременност, съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.

В репертоара са включени новите песни от предстоящия втори концертен албум на изпълнителката "Jazz & Traditions Vol.2", най-популярните, както и неиздавани до момента български народни песни, погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. В нов аранжимент ще прозвучат хит синглите на Нина "Ти", "Тебе да вземем" и "Сън".

На сцената с певицата ще бъдат Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Мирослав Турийски - клавишни и Таня Първанова - вокал.

Митове, легенди и традиции, освен "разказани" в песен, ще бъдат представени и с кратки текстове в спектакъла от Нина Николина.

Новият концертен албум "Jazz & Traditions Vol.2" ще бъде записан с подкрепата на национални фонд "Култура" в пловдивския клуб Bee Bop Cafe на 14 май.

Билети в мрежата на "Ивентим": https://www.eventim.bg/bg/bileti/nina-nikolina-jazz-and-traditions-vol-2- sofiya-the-steps-581927/event.html и на място в деня на концертите 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички