По-малко от сто билета за втория концерт на Пятница
Три премиери в един концерт за No More Many More на 3 декември. A Rockaholic Night
Концертът на Pyogenesis, Velian и DJ Eric Hutchence е този петък
Ариел Брингес разлива Nostalgia cubana с квартет в Sofia Live Club
Посрещаме 2023 с Paco Osuna в Yalta Club
Първият щурм на гърците Exarsis в България. Ще люлеят клуб Live & Loud със сънародниците си Leatherhead и нашите Lab For Madness
"Готови Ѝ": За първи път у нас фолклорен мюзикъл с ансамбъл Чинари
Митичните пънкари Thе Exploited в София за 10 години The Wrong Bar, връхлитат на "Колодрума" през май
"Музико" – музикален инструмент, разработен приоритетно за незрящи и глухи деца
Първият албум на PostBalkanTon връща вечни български песни в суинг вариант. Премиерата му пред публика е в столичния бар Singles
Възродената Pantera на живо в София през май 2023!
Легендарната група Спринт и приятели превърнаха кино "Люмиер" в епицентър на рока

"Отново на училище с радио N-Joy" на Голямата поляна в столичния "Южен парк" на 17 септември. Участниците в програмата надхвърлят 60 души


"Отново на училище с радио N-Joy" на Голямата поляна в столичния "Южен парк" на 17 септември. Участниците в програмата надхвърлят 60 души

1466

N-Joy ще зарадва малки и големи със завръщането на традиционното за радиото събитие на открито "Отново на училище", което предстои отново на сцената на Голямата поляна в столичния "Южен парк" на 17 септември.

Участниците в програмата надхвърлят 60 човека, заедно с формация Бон-бон, Поли Генова, Iskrata, Симона ПетроваMona, Иван Радуловски, Nicka, Кристиана Асенова и Toshey. Тромбонистът Вили Стоянов се включва в "Отново на училище с радио N-Joy" в ролята си на диригент на младежка музикална формация към Центъра за подкрепа за личностно развитие към общинския детски център Велинград (ЦПЛРОДК). В рамките на три часа - от 11.00 до 14.00, всички почитатели на хубавата музика ще се насладят на хитови парчета. Присъстващите ще отпразнуват началото на новата учебна година с концерт, много игри, среща с пожарникари и полицаи и с томбола за чисто ново колело, Drag Hardy Junior с 24-инчови гуми. Водещи на събитието ще са емблематичният Инспектор N-Joy и слънчевата водеща на радиото Доменика Димитрова.  

Освен много музика и игри със страхотни награди, и тази година медията поставя фокус върху безопасността на нашите деца и е организирало реална среща на слушателите с патрулни полицаи и пожарникари. Всеки желаещ ще може да се качи в истинска полицейска кола и да се снима с патрулен мотор със съдействието на полицаите от Главна дирекция "Национална полиция". Цяла пожарна кола ще бъде на Голямата поляна заедно с екип пожарникари от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", които ще научат малки и големи как се стреля по мишена с пожарникарски маркуч. Повлияни от зачестилите произшествия и инциденти, на място пожарникарите и полицаите ще отделят специално внимание, за да дадат на деца и родители ценни съвети за тяхната безопасност.  

По време на събитието всички гости ще имат възможност да се включат в различни щафетни игри, стрелба с лък и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди.  

В последните две години провеждането на "Отново на училище с радио N-Joy" бе възпрепятствано заради пандемията и сега се завръща с огромна доза добро настроение. От 2015 г. насам медията организира ежегодно мащабното събитие, с което цели да даде възможност на феновете на хитовата музика да се срещат директно със своите любими изпълнители, да посрещнат новата учебна година с усмивки, игри и много награди.

Актуална информация за събитието може да следните на сайта на радио N-Joy, както и на страницата на събитието "Отново на училище с радио N-Joy"
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Видео


Албуми


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Първият коледен албум на поп звездата Поли Генова "По-добрата Коледа" е вече на пазара и зарежда слушателите...

Най-четени новини


виж всички