Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Palaye Royale без съпорт в столичния клуб Joy Station


Palaye Royale без съпорт в столичния клуб Joy Station

1366

След изпълнената с множество събития 2022 година (издадени няколко сингъла, нов албум, американско турне), сега Palaye Royale отново ще тръгнат на път - в обиколка на Стария континент.

Първата им дата е в Прага на 20 януари, а - както MySound.bg вече съобщи, феновете им у нас с нетърпение очакват датата 7 март, когато ексцентричното трио ще изнесе първото си шоу в София. Концертът в клуб Joy Station се организира от Loud Concerts, а билетите за събитието катастрофално намаляват. Американската банда обяви, че няма да бъде подкрепена от младите британци Yonaka, както бе оповестено  първоначално.

Билети - в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева. 

За най-запалените си почитатели, групата предлага следните специални VIP-пакети, които НЕ ВКЛЮЧВАТ билет за концерта и могат да бъдат закупени през официалния сайт на бандата: https://palayeroyale.store/:
Acoustic Show VIP - ексклузивно преживяване, което включва: ранен достъп до венюто (90 минути преди отваряне на вратите); акустично изпълнение на 2 песни; събеседване с бандата; обща снимка; сребърен VIP- бадж.

Upgraded VIP – изключително преживяване, което включва: златен бадж; ексклузивен мърчандайз – фото албум, шалче, постер и др.; ранен достъп до венюто (90 минути преди отваряне на вратите); индивидуална снимка с бандата.

Какъвто и вариант да изберете за присъствието си в клуб Joy Station на 7 март, едно е сигурно: представлението ще си заслужава и ще остави незабравима следа в музикалните Ви преживявания, уверяват организаторите. Освен наложилите се мегахитове, гостите ще забият и парчета от издадената в края на миналата година продукция "Fever Dream", състояща се от оптимистични и амбициозни стратосферни песни, в които арт-пънкът се преплита със стадионния рок.  

Вратите  отварят в 19.00 ч., а началото на шоуто е в 20.00 часа.

Снимка: Bandsintown

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички