Папи Ханс представя своята "Терапия" в София, Пловдив и Варна


Папи Ханс представя своята "Терапия" в София, Пловдив и Варна

2817

Пеещият поет Папи Ханс ще представи новото си ЕР "Терапия" на живо на 19 май в София в Once Upon a Тime Biblioteka, на 20 май – в Plovdiv Event Center и в Senso, Варна, на 26 май.

След фурора от албума "12" и турнето, което препълни зали и клубове из цяла България, Константин Трендафилов (както е името на артиста), изчезна от публичното поле за почти половин година, но се появи с  песента "117" в съвсем нов дух. В рамките на часове парчето се превърна в най-голямата и споделяна тема в социалните мрежи. Тя стана първа в Trending класацията на YouTube и получи еуфорични коментари: "гениален", "творецът на нашето време", "кралят се завърна", "поетът отново им показа как се пише". С песента "117" - кръстена на част от текста - "От кога не съм те виждал? Минаха ли много дни? Точно 117. Ама кой ли ги брои", Папи Ханс сложи началото на своя късометражен албум "Терапия". Той ще съдържа три парчета в същия лиричен дух.

Защо "Терапия"? Артистът споделя, че е преминал през мрачен период, в който не е откривал щастие в нищо. Но е открил подобрение единствено в това да твори и да описва мрачните си мисли в песни.

Както MySound.bg вече писа, Папи Ханс е сред номинираните за най-добър БГ изпълнител в "Годишните музикални награди на БГ радио" и ще бъде специален гост на церемонията в Пловдив на 27 май.

Папи Ханс, или Константин Трендафилов, е един от най-популярните изпълнители в музикалния бизнес у нас. Освен абсолютните му хитове, за които се говори и извън границите ни, той е автор и на два бестселъра - "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого", която се превърна в една от най-продаваните поетични книги в българската история, и романът "Затворисърце". Авторът на "Кекс", "Суперпалав", "Твой", "Моряк", "Мр. Перфектен" и други, е носител на награда за дебют на БГ Радио, редица поетични награди и редица български и международни отличия за реклама.

Освен с изкуство, той е познат и като собственик на креативната българска рекламна агенция Human.

Чуй и виж в YT: https://youtu.be/PNOXqW5MCbg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички