Приказката P.I.F. продължава с концерта "невиДИМО" в Sofia Live Club


Приказката P.I.F. продължава с концерта "невиДИМО" в Sofia Live Club

1401

Приказката P.I.F. ще продължи с един силно емоционален и специален концерт –"невиДИМО" в  Sofia Live Club от 21.30 ч. на 14 януари, петък.

Събитието беше планирано за 21 декември - датата, на която година по-рано в небето заблестя звездата Димо Стоянов, но поради заболяване на член от групата се наложи то да бъде отложено.

"Приказката P.I.F. – невиДИМО" няма да е просто концерт от поредицата в памет на Димо, това ще е спектакъл за чудните хора, които живеят в сърцата ни за едно голямо непораснало дете, което е слушало в захлас музиката на Фреди Меркюри и е мечтаело да бъде като него. За любовта - онази истинска вселенска любов, за която няма граници и време. И макар невиДИМО, на 14-ти януари той ще е отново с нас на сцената, както е бил през всичките тези години. Ще се опитаме да пресъздадем присъствието на Димо чрез магията на сценичните изкуства, обещават организаторите. "Ще помага и ще се грижи за това, което е оставил, за да ни накара да се чувстваме по-сигурни, че това, което правим, е правилно и нужно", споделя китаристът Иван Велков.

Гост музиканти в това "невиДИМО" приключение ще са Ерсин Мустафов, Владимир Михайлов, Никеца, Виктор (Gabana) и Михаела Ненова - цигулка.

Билети - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева, на място ще са по 25 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички