Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Проказа преди Left To Die в София, виж програмата за металиадата


Проказа преди Left To Die в София, виж програмата за металиадата

1265

Родната банда Проказа (на снимката) ще открие за Left To Die в София.

Както MySound.bg вече оповести, концертът ще се състои в клуб Mixtape 5 от 20.00 часа на 30 март. Той е част от първото европейско турне на супергрупата, на което тя изпълнява цялата легендарна тава на Death "Leprosy" и подбрани песни от албума "Scream Bloody Gore".

Проказа се "ражда" в София през 2002 година. Групата е създадена от китариста Милен Владимиров, Благовест Петров (Eufobia, Coprostasis, Mizerere, Alley Sin, Dreg Starz) (барабани, вокали) и Стефан Абаджиев (Eufobia, Alley Sin, Dreg Starz) бас, вокали. През 2009 г. към тях се присъединява още един китарист - Андрей Гегов (Enthrallment, Mizerere, Depraved).

В периода 2004 – 2013 година бандата изнася клубни концерти в цялата страна и е неизменна част от програмата на различни ъндърграунд фестивали. Междувременно през 2010 година излиза и дългоочакваният от феновете дебютен албум на групата. Следват неактивни години. През август 2021 г. Проказа се завръща с ново EP "Despicable Forms Of Life", съдържащо 6 нови композиции.В края на 2021 година към формацията се присъединява китаристът Камен Ангелов - Stone Angel (Urban Grey, Magnetic), който заменя дългогодишния китарист Андрей. В момента музикантите работят по нови композиции. Твърде вероятно е някои от тях да прозвучат на 30 март.

19.00 часа – Отварят вратите за публика;
20.00 часа – Проказа
21.00 часа - Left To Die

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност. Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Билети - онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни - на страницата на клуба.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всек,и закупил билет за събитие, организирано от BGTSC,гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички