Rebel Rebel Vol.2: 12 рок и хардкор банди в Арена "София" този уикенд


Rebel Rebel Vol.2: 12 рок и хардкор банди в Арена "София" този уикенд

2715

Projector Plus събира на една сцена 12 топбългарски рок и хардкор банди - Ali, Bldrsh, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Jasmine Whale, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Nikèca, Saint Electrics и Soundprophet.

Пламъкът на Rebel Rebel Vol.2 ще лумне в Aрена "София" (столичен колодрум "Сердика") на 10 и 11 септември. За втора година Projector Plus качва на обща сцена в два дни артисти, за които музиката е повече от меломанска страст. Тя е смелост, свобода, бунт и приятелство.

Вратите на Арена "София" отварят в 16.00 ч. и в двата фестивални дни. Второто издание на Rebel Rebel идва с енергията на Projector Plus, които и тази година дават сцена и на две млади банди дебютанти, които ще открият фестивалните дни – Nonsense в събота и Legacy в неделя.

Събитието си партнира и с организации, в чиито каузи вярва: "Четири лапи", най-разпознаваемата и работеща организация за защита на животните глобално и у нас за актуалната им кампания за нелегална търговия на кучета онлайн, Български хелзинкски комитет, неправителствената организация с трийсет годишна история в защитата правата на човека – политически, културни, социални, граждански и Асоциацията на пациентите с нарколепсия в България, които работят за повече осведоменост, ранна диагностика и лечение на нарколепсията. Защото добрата музика има значение, но още по-важни са добрите дела, светлите мисли и да си помагаме. Именно това е, което ни прави #винагисвободни.

Билети на цена 20 лв. за един и 30 лв. за двата дни - в мрежата на Bilet.bg.

Хлапета до 13 години влизат без вход, но с декларация.

FacebookRebel Rebel

InstagramProjectorPlus

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички