Rediscovered - Love Songs от Крис Норман на концертите му нас


Rediscovered - Love Songs от Крис Норман на концертите му нас

1750

Своя актуален албум "Rediscovered - Love Songs" ще представи Крис Норман на концертите си у нас.

Както е известно, любимецът на поколения родни меломани пристига в България по покана на "Радио 1" и "Симфоникс". Осем години след последното гостуване, бившият вокалист на Smokie ще изнесе два концерта -  на сцената в Античния театър, Пловдив, а ден след това, на 21 май, ще се качи отново в зала 1 на НДК, София.

40 години след първия си световен хит, британската легенда идва да докаже, че не е изпълнител, който може "да стои в някое чекмедже". Това е шанс за най-заклетите му фенове да го видят вероятно в неговото  последно европейско турне. Крис Норман и неговият 10-членен бенд обещават много рок, но и акустични изпълнения, сред които неостаряващите хитове "Midnight Lady" и "Living Next Door To Alice".

Преди Норман в Пловдив ще се изяви Hrisi която се класира сред петимата финалисти на конкурса на БНР "Пролет" в селекцията за най-големия европейски шоукейс фестивал за съвременна поп и рок музика "Евросоник", провеждан ежегодно в Грьонинген, Нидерландия. Христина Йосифова ще се представи заедно с Ангел Дюлгеров, Росен Ватев и Пламен Денчев.

Когато през 1982 г. група Smokie се разпада, Крис записва и първия си солов проект – "Rock Away Your Teardrops". Следва "Midnight Lady", специално композирана за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитър Болен. Сингълът става платинен в цяла Европа. Успехът на британския изпълнител продължава неспирно и до 1998 година той записва цели осем албума.

Билети  - ТУК и ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички